![]() |
Cytat:
Póki co na Pomorzu ... jedyne Ptaki... jakie ostatnio widziałam to kaczki w stawie obijają się od kry, śpiewać to one raczej nie mają ochoty tylko łapczywie rzucają się na okruchy chleba ... Ziemia ... też jest ale sypana na chodniki, co by ludziska na lodzie mieli lepszą przyczepność .... i choć zaczyna się odwilż to jeszcze wiosna się nie zjawiła ... a Krety ... no cóż pojawiają się tylko takie co to je psy zostawiły i z pod topniejącego śniegu się wyłaniają, ale one to już zapachu wiosny napewno nie przypominają ... Ehhh... ale też mam już mega parcie... pierdolona zima!!! |
Dona-ale na Pomorzu podobno zawsze cieplej...wiatr od morza, fal cichy szum, gorący piasek na plaży...ehhh
|
he he! :D jest nadzieja!
w ten weekend szykuje się duuuuuże ocieplenie :Thumbs_Up::):drif: - potem niestety powrót zimy :cold::vis:, więc warto niecnie wykorzystać sytuację i pobrykać po okolicy. Błoto i woda - gwarantowane! :hehehe: |
z pamiętnika LEjDISów- czyli relacje, wspominki
No to biegniemy do kiosku, zakupujemy najnowszego MotoVoyagera http://www.motovoyager.pl/ - super relacja Oli i Jurka :) no i do wiosny jakby bliżej !!!
|
Mamy, już przeczytany :D
|
Olu po raz kolejny wielki szacun :bow: Relacja świetna!!! Oczywiście dla Jurka też :bow:
|
Ola, świetna relacja i super zdjęcia, :) szczególnie to na Afryczce z chustką na głowie. :D
Dzięki Ola :bow: za to, że dzięki tobie, przez moment w wyobraźni, przeniosłam się w tamte rejony i zamarzyłam o jakiejś ekscytującej wyprawie. :p Czekamy na ciąg dalszy :) no i na wiosnę |
Jak tam Lejdiski...Jeździecie???
|
Świetny filmik!
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |