![]() |
Zmordowany jak koń po dwudniowym westernie :dizzy:cały i szczęśliwy dotarłem do domu.
Restekpa dla organizatorów! Impreza pierwsza klasa!:Thumbs_Up: |
Fajnie to wyszło.. Podziekowania dla organizatorów... Kraków dotarł w całości.:)
|
pindor szybko zalecieliście do tego Parysza.
|
Ja tez juz w domciu.
Olbrzymie dzieki dla organizatorow. Wszystko dopiete na ostatni guzik. PERFECT imprezka, super ludzie, idealna lokalizacja. Wielkie dzieki za swietna zabawe!! |
Dobrze Zoltan, że dotarłeś. Martwiłem się o Ciebie :)
Było przednio :) |
W imieniu jakże licznej Uckiej ekipy stwierdzam - Elutko i cała ekipo pozostałych onanizatorów JESTEŚCIE WIELCY niekoniecznie wzrostowo, ale organizacyjnie i w tworzeniu miłej atmosfery toście są debeściaki
Dziękuję i pozdrawiam |
Dojechałem szczęśliwie!
Pierwszy motor, pierwszy zlot, pierwsze gleby i wodowanie, pierwsza wódka:haha2: ale wszystko super. Świetna organizacja i ciekawi ludzie! Szczególne podziękowania dla grupy z Podlasia...:Thumbs_Up: |
Dzięki serdeczne, dawno się tak dobrze nie bawiłem :D
Organizatorzy - Dobra robota :Thumbs_Up: |
Wreszcie i jak dotarłem do domu :D
Dzięki wszystkim za przybycie ... Fajnie było zobaczyć znowu Wasze mordy :) Wasilczuk to ja nakarmiłem Twojego biednego wychudzonego psa kiełbą - wstydziłbyś się tak psa głodzić :haha2: Z niecierpliwością czekam na najbliższą okazję kiedy znów się spotkamy i będę mógł dostać w ryj ;) he he |
Dotarliśmy cało i zdrowo! Impra w cipke dupke!
Podziękowania dla WAS to i tak za mało ale nic więcej uczynić nie mogę. Jesteście WIELCY! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |