![]() |
U mnie i u brata tak samo szumi.
|
macie tinnitus.
|
Jestem wlasnie u hondy mannheim. Ogladam AS... duzo krzyku o nic. Kompletnie mi sie nie podoba. Jakby ktos chcial wszystko do jednego garnka wsadzic...efekt-mniej niz sredni. Teraz jestem pewien ze niemalna wersja w roczniku 16- 17 byla dobrym wyborem.
|
Cytat:
Jakieś tu głupoty piszesz, co sie ma nie podobać jak wygłada prawie dokladnie tak samo? :dizzy: Poprawiono istotne mankamenty i to się ma podobać. |
Atas jest zajebiste fajnie że będę miał na co zmienić za parę lat
|
Biala rama jakby z plastiku...swieci sie jak psu jajka. Zbiornik paliwa ma ksztalt jak akcesoryjny TT do Rd07. Zegary mi sie nie podobaja, w modelu 2016 sa wg mnie lepsze. No i ten daszek nad nimi....porazka. Oslona silnika..hehe.... wydech brzydki, owalny. Nie pasuje do kanciatej lini motocykla.16 tys. Euro za golasa? Balem sie jej zobaczyc bo na papierze bylo duper i chcialbym zamieniac swoja wiec czekalem. Dzis wiem ze mam odpowiednie moto i jak ja zamienie to na 1290R
. |
Myku, a nie lepsze 1090R ? Lżejsze i mniej elektroniki. Silnik daję radę i do NAT to przepaść.
|
A ja tam się cichutko zastanawiam, jaki jest sens zakladac temat o Afryce na afrykańskim forum i ciagle przekonywać, jaki to ten motor jest zly ;-)
Przeciez regulamin mowi jasno: "Piszemy tylko o zaletach Afryki, gdyż ten motocykl po prostu nie ma wad." |
Cytat:
|
1090 moze i poreczniejszy w terenie...ale brzydszy. Mialem 1190 i mi się znudził. 1290 fajnie futurystycznie wygląda. Co do pisania o afryce....no cóż. Mozemy pisac o kawasaki i lizać sobie jajka jaka to afra fajna :lol8:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |