![]() |
Dotarł czerwony, gozmiarówka ok. Jeszcze muszę sprawdzić jak będzie buzer leżał pod 🤔
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6e9fc72cec.jpg Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka |
Konrad, Emek jest szansa na produkcję naszywek kilku z mojego projektu w tym samym stylu by pasowało do forumowej?
|
Projekt podeślij Pawle i jaka konkretnie ilość. Zobaczymy co się da zrobić. Rozumiem że w tej samej technologii.
|
MAM I JA :)
Co prada /!/ rękawki nieco przykuse ale to z powodu tej sugerowanej emki a ja witki mam nadprogramowo zasięgowe, za to korpus delicti pięknie otulony bez zbędnych luzów i to bardzo mi się podoba. Pod spod koszulka, na wierzch lekka puchowka i jestem w 7 niebie! L rękawy miałaby ok ale byłoby luźniej na ciele a tego nie chce. Wykonanie i materiał w pip. Logo mogłoby być większe. Summa Summarum podziękował!!!! |
matjas , a jaki problem dorobić ciała do eLki?
logo jest OK czyli w sam raz , nie jest oczojebne , kto wie co to za logo to z daleka wychwyci |
Vojtas ja akurat jestem na etapie zmniejszania zajmowanej przestrzeni :)
|
Tak Emku ta sama technologia co by pasowało do naszywki forumowej. Chciałbym kilka Fundacji oraz kilka Enduro Parts ale to dosłownie kilka tylko
|
Pawle, jak dostanę pliki to mogę wycenić na takiej podstawie jak w forumowym. Najlepiej pliki w wektorach ale jak nie masz to tez się ogarnie.
|
HA HA mam i ja !! polar super, kolor pikny no i rozmiar trafiony :) dzięki
|
A ja sobie myślałem; "co ten Emek ochu...ał z tą ceną?" ale jak polarek już przyszedł to szczena mi trochę opadła! Fajniutka ta szmata jest!! Nic, tylko polecać :ok:
Dobrze, że się zdecydowałem :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |