![]() |
1 Załącznik(ów)
Mam więcej zdjęć, ale wkleję jedno.
Afryka PUFFa, ojca założyciela FAT, a moja załapała się na drugi plan::)) |
Również bardzo dziękuje, właśnie dotarłem do domu, to było dłuuugie 600km.
|
Wbijam w sobotę po południu, rejestruję się u Sołtysa, podchodzi kobieta i pyta: panowie nie widzieli może 12 sztuk kajaków? Bo motocykliści rano popłyneli i tak jakoś brakuje. Kajaki takie pełnowymiarowe, dwanaście? - pytam. Przytakuje.
Kogoś porwał nurt dobrej zabawy. Jeszcze nie udało mi się wrócić do domu, trafiłem na podlasie. Dzięki za spotkanie, żałuję że nie mogłem przyjechać w piątek, do zobaczenia za rok ... a może wcześniej. P. S. 12 kajaków 🤣🤣🤣 |
Kiedyś
DWANAŚCIE GROSZY. Trzeba zmienić tekst piosenki na dwanaście kajaków. ciał |
Pewnie zostały rozdeptane podczas stampede
|
Eeee, pani się coś pomyliło. Myślała, że to jakieś regaty, a nas zżera sportowa ambicja. Miało być bez napinki, na totalnym luzie i tak było. Po co się męczyć wiosłowaniem, skoro mogliśmy wykorzystać siły natury i dać się ponieść nurtowi rzeki...jak w piosence:
|
Cytat:
A jeszcze większa cholera, to ten, co w nocy postanowił nią świerka obalić... Było zacnie, dziękuję :Thumbs_Up: A, koszulki też zajefajne - ostały się może jeszcze? Przytulił bym kilka na zaś... |
Dzięki kolejny raz, nawet puchą fajnie było się pojawić:)
Ledwo przeżyłem tę podwójną powitalnię.. |
Cytat:
Pozdro! |
Pierwszy zlot za mną i na pewno nie ostatni. Dziękuje za spotkanie i wszystkie cenne Moto-porady :) Pozdrawiam z Bieszczad, urlop dalej trwa. :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |