![]() |
Dziękuję za wspaniałą organizację i że byliście. Trzeba rok czekać :(
|
Dojechałem dobrze. Dziękuje i całuje.
Walenty. |
Byłem i było tak, jak miało być czyli ZAJE :D
:bow::bow: |
29 Załącznik(ów)
Dziękujemy szanownym organizatorom za wspaniałą coroczną imprezę, trud i wysiłek związany z przeprowadzeniem tego przedsięwzięcia. Dziękujemy za super atmosferę, przepyszne jedzenie i do zobaczenia za rok!
|
7 Załącznik(ów)
Jestem już w domku. Co bym nie pisał było mega zaje...
|
Ja także ze swojej strony chciałbym podziękować
organizatorom którzy są najwspanialsi, najpiękniejsi, najinteligętniejsi, najzabawniejsi, najkochajniejsi,najwyrozumialsi,najprzebieglejsi, ,najobfitsi,najwnikliwsi,najtaktowniejsi,najekspre sywniejsi,najzrywniejsi,najpokaźniejsi,najpobłaźli wsi,najgeniajnielsi,najfiglarniejsi............... . i najwogóle-niejsi. NATOMIAST uczestnikom TEJ WSPANIALE ZORGANIZOWANEJ IMPREZY PRZEZ NAJLEPSZYCH ORGANIZATORÓW w ogóle NIE będę dziękował że stworzyli wspaniałą atmosferę zlotu. I niech się dobrze zastanowią nad przyjazdem w przyszłym roku. Kochający WAS współuczestnik. ciał |
Cytat:
|
Ja również już w domu, choć z przygodami.
Po drodze był kapeć (urwany wentyl) i gdyby nie pomoc kilku czarnuchów, spał bym dziś pewnie na Orlenie. Szczególne podziękowania należą się koledze DwaMariany, który rzucił wszystko i popędził na ratunek z zapasową dętką :bow: A teraz już zasłużone podziękowania dla organizatorów. Za to, że Wam się chciało i że dzięki Wam, znowu mogliśmy się spotkać i spędzić trochę czasu w afrykańskim gronie. Jesteście wspaniali !!! Dziękuję :bow: |
Cytat:
Nic dodać, nic ująć.... Dziękujemy za wszystko!!! - grupa Września dojechała szczęśliwie do domu |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |