![]() |
Nieco okrężną drogą ale do domu dotarłem i ja.
Przede wszystkim dziękuję bardzo Organizatorom za życzliwe i ciepłe przyjęcie mnie jako nowicjusza zlotu w Białym Brzegu. Oprócz podziękowań dla Was Organizatorzy, wielkie serdeczności dla pozostałych Uczestników - szczególnie dla tych których miałem przyjemność poznać osobiście i porozmawiać ale i dla wszystkich pozostałych z którymi pewnie wymieniłem tylko spojrzenie i obejrzałem ich motocykle czy inne pojazdy. Naprawdę raz jeszcze wielkie dzięki za świetne spotkanie i bardzo miło spędzony czas. Podziękowania również się należą za zrozumienie dla moich "odstępstw" od tradycyjnych rytuałów, a jeśli coś było nie tak z mojej strony to z góry przepraszam. Do szybkiego... |
8 Załącznik(ów)
To co udało mi się upolować z brzegu.
|
W domu :) dzięki za super imprezę, moją pierwszą :D Miło było poznać nowych ludzi :) Wielkopolska pozdrawia :D
|
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
A kiedy byłeś? I gdzie ja wtedy byłem???
|
10 Załącznik(ów)
Zdjęcia
|
Grupa wlkp dotarła - wszyscy cali i zdrowi. Jak zwykle fantastyczne spotkanie, uwielbiam Was!
Mamy sporo fotek uczestników, niebawem prześlę zdjęcia. @Sołtys - dzięki za pomoc w reaktywacji, mój kolega już nigdy nie spojrzy na Grześki :haha2: |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Dobrze ze na naszych zlotach trzymamy od lat niezmiennie ten sam zajebisty poziom :at::D |
Nysanie już w domu. Dzięki wielkie dla organizatorów i uczestnikow za super zabawę i spotkanie. Również posiadam fotki i filmiki z konkurencji, które podeśle niebawem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |