![]() |
Azja - nie za ciekawie tam u Ciebie, faktycznie nie mają jakiegoś zastępczego ??? Ciekawe ile potrwa im naprawa ???
A tak poza tym przyznaj się co tam nabroiłaś ??? :D Że on stoi na warsztacie . |
Czy to znaczy że masz już papiery? (tzn. plastik)
|
Cytat:
Brunetko, to nie ja nabroiłam:) |
Papiery już mam :D
Ale jeszcze nieodebrane :haha2: Może po niedzieli już będą do odbioru ... A co chętny jesteś na latanie ??? :at: |
Cytat:
|
No będzie ich troszkę ok 20 h :haha2: praktycznie starczyło by aby trzecia osoba ukończyła kurs :D
|
Jasne ale tylko w weekendy, jak będzie chwila żeby polatać to się zgłoszę. Teraz jak już masz papiery to Diverek musi Ci coś zakupić żebyś mu Afryki nie podbierała;). Pozdrawiam
|
Oskar - Diverek od jutra będzie już biedny :)
A tak dziś zacierał rączki że moje prawko jeszcze nie doszło do wydziału komunikacji w Kostrzynie:dizzy: byłam sprytniejsza - zadzwoniłam do wyższej instancji hehe i przed chwilą dostałam cudowną nowinę , że kurier im dostarczył moje świeże prawko:) i że jest do odbioru dziś - ale pracują do 14.30 więc niezdąże już polecieć do Gorzowa :mur: Moje prawko biedne, same będzie leżeć w ciemnym sejfie :haha2: jutro z samego rana lecę do Gorzowa :) Więc to ja będę jechać nad morze motórem :lc8: A Divercio niestety - jak dla mnie STETY AUTEM :haha2::haha2::haha2::haha2::haha2: |
Azja .... mam nadzieję że motor już na placu ... bo pogoda :) i czas sprzyjający moto-wyprawom oraz ćwiczeniom podwyższającym umiejętności ;)
Daj znać co, jak i kiedy ... Posyłam szwędaki pozdrawiaki znad morza :) |
Azja żyjesz ???
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |