![]() |
Cytat:
O tym, że TKC są we wszystkim naj oprócz ceny, i szybkości zużycia pewnie wiedzą już wszyscy. Pozostaje pytanie co z całą resztą tańszych opon? No właśnie co z tymi maxxisami - naprawdę nikt na nich nie śmiga.:at: |
Cytat:
|
Cytat:
Pozatym cena wg mnie odstrasza. Tak, jak pisza przedmowcy, szkoda szukac jakis kombinacji, skoro wprawie wszyscy wiedza, jakie sa opony dobre i sprawdzone. |
na mitasie E09tył nawinełem 4,5tys. i już jest do wymiany a naMotoz Tractionator Desert mam niecałe 4tys. i i guma jest jak nówka a moją afri nie dojeżdzam do pracy tylko głównie lasy i szutry tak że
mitas:Thumbs_Down: motoz :Thumbs_Up: |
Miałem maxxis m6006 w Xt660 na obu kołach w Maroku. Ledwo dojechałem. Po 3,5 tys nadawała się do wymiany, podczas gdy E09 na afryce kolegi Patiomka była dopiero w połowie. Na dodatek słabe trzymanie w terenie i na mokrym, liczne przecięcia od kamieni. Jedna z najchujowszych opon jakie miałem (druga chujnia to E08).
|
A ja z mitasow e07 jestem zadowolony:
szuter,piach, trawa daja rade. Na blocie szybko sie kleja i na mokrym raczej ostroznie. Ale za to spokojnie na 14kkm wystarczaja i i jeszcze jezdzic mozna |
Witam
Chciałem zapytać co myślicie o takim zestawie: przód - Michelin T63 tył - Mitas E09 Dodam, że jestem początkującym "motorniczym". Ale wiem co znaczy kostka teoretycznie stworzona i do asfaltu i w teren, zwłaszcza gdy robi się mokro i grząsko ;) |
T63 se odpuść, skończy się po 100 metrach :) Jak chcesz kostke to se załóż Motoz Tractinator Desert. TKC, E09, Karoo ...to pierdy, Motoz jest najlepszy. Sprawdzony.
|
ale MOTOZ nie ma w rozmiarze 17...czy są?
|
O przodzie mówię. Jak chcesz większy przebieg zrobić to na tył E09, jak nie potrzeba to C02.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |