![]() |
R2D2- Liczylem na twoja ocene....
Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc w rozwiazaniu problemu i podeslanie pliku na maila! |
kurcze, u mnie to chyba jednak nie pompa. pomozcie, mam 2kkm do domu...
dzisiaj Matylda, majac z 15 litrow w baku, po znajomych objawachstraty mocy zgasla. nie chciala odpalic, po wlaczeniu ssania na dotyk, po czym jechala juz normalnie. niby luz, ale szutry sa tu zarabiste, tyle ze nie chcialbym w nich zostac. bez gazu nie da sie zjechac, bo na samych hamulcach nie ma trakcji :D dzisiaj na przymusowym wstecznym zrbilem chyba z 10 metrow do tylu, jak sie nie wyj.... to do tej oory nie wiem :) |
Wysyłka płytki
R2D2, dzięki za wysłanie płytki, dotarła. Też mam problem z otworzeniem pliku z instrukcją. Może ktoś by łopatologicznie wyjaśnił? Bo ja taki mniej komputerowy!
|
Założyłem nowe styki a pompa nadal protestuje tzn. grzeje się a Afri nie chce pracować .
Bez pompy jest OK , nalałem do pełna i tak sobie śmigam ale co z pompą jeśli to nie wina styków ? Czy może lepiej ją 'do kosza' i jednak Mikuni ? ps. Ta pompa to mi padła 3 dni po powrocie z wycieczki....która miała 7600km :) ps2. są fotki w necie , relacja się płodzi |
Cytat:
Pompa się grzeje bo ma na stałe zablokowany styk i prąd płynie przez elektromagnes cały czas. Podłącz pompę ze zdjętym dekielkiem i zobacz czy styk pracuje . |
Instrukcja montażu
Witam. W instrukcji początek jest profi : tu odizoluj, tu przylutuj, tam odlutuj, zaizoluj, :) , wszystko poparte zdjęciami. Extra. Jednak dalej już jest pod górkę: :vis: " przylutuj płytkę do przewodów "? I tyle :mur:. Który przewód do którego miejsca na płytce ? Trzeba się domyślać po zdjęciach,:dizzy: a to łatwe nie jest. Mogę prosić o uzupełnienie ? Typu: przewód stąd przylutować tu, tamten tu, itd ? Plissss.:bow:
Banditos3: dzięki za rozszyfrowanie. |
Nowe styki zamontowałem dokładnie tak samo jak stare . Elektromagnes ma podobny 'luz' jak w starych stykach . Oczywiście sprawdzałem na otwartej pompie - nie iskrzy i nie działa , nie pompuje benzy ..... tylko się grzeje ;(
ps. A płytka sobie czeka w gotowości na wlutowanie. |
Cytat:
Lepiej opiszę proces montażu oraz ujawnię inne miejsce montażu , zresztą zasugerowane przez jednego z forumowiczów. Nowe miejsce montażu jest już wstępnie przetestowane i nie powinno być problemu z taką formą mocowania płytki , a jej montaż jest znacznie prostszy. Cytat:
|
Plock1964 drobiazg.
Zgodze sie z przedmowca... Gdyby nie fotki to ciezko byloby rozszyfrowac co gdzie trza wlutowac. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |