![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Marku,
Nawet nie wiesz, jak się ucieszę, jeśli będziesz miał rację. J. |
Tyle, że na pierdzipędzie zarabia ułamek tego co na jednym TrueA
|
Cytat:
Najprawdopodobniej Honda moze wlasnie robic kase na malych pierdopedach uzytkowych - masowa produkcja, maly wklad na unowoczesnianie. A juz napewno to najwiecej na malych silnikach przemyslowych... |
Cytat:
Nowa Afryka to jest ćwiczenie marketingowe (True Adventure, legenda, bla, bla, bla...) , zyski są gdzie indziej. |
Specyfika produkcji motoru pozwala sadowac rynek na podstawie zainteresowania
klienta nawet obietnica produktu. Koszty wyprodukowania sa 3 krotnie mniejsze niz finalna cena. Jest pole do manewru. Ze juz o opcjach rynkowych nie wspominajac. Honda to potega. Bdw. Ja widze reke projektantow wloskich przy nowej afri. Znane mi linie i zalamania widzialem w Aprilli . Nie zdziwilo by mnie nawet jesli Wlosi wspoltworza caly proces powstawania tego modelu Przedni widelec,regulowany tylny amor, czy zaciski ..wydaje sie ,ze makarony maja spory udzial "..w jakiej fabryce?..." -Jak to... To nie wiesz, ze w fabryce hondy? Foto z dobra rozdzielczoscia. widac gumy Pirreli scorpion http://www.asphaltandrubber.com/bike...-close-photos/ |
A najlepsze bylo,ze do stoiska Hondy dobrnalem,bo dojsc nie moglem w momencie kiedy ruszal glowny wyscig Moto GP.Tak wiec stanalem dokladnie przed TA w towarzystwie ogromnej wrzawy,gwizdow,krzykow oklaskow i westchnien,haha..Wlosi reaguja bardzo emocjonalnie widzac Valentino w pierwszym zakrecie.Czulem sie,jakby tam Cale Forum stalo i vivatowalo,hehehe...,bo tlum byl ooogromny,a nad TA wisialy ogromne monitoryTV :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego ale jej front i światła kojarzą mi się z :Dhttp://media.animevice.com/uploads/4...ag-d65d74d.jpg
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyżby emocje opadły?
Wysłane z ajfona.. |
Nie, po prostu wszyscy siedzą w robocie i tyrają na nową afri :)
|
Nowa Afryka jedzie na Wyspy - będzie wystawiona na targach NEC w Birmingham, 22 listopada.
Kto się nie dopchał w Mediolanie, będzie miał drugą szansę. :D |
W zaprzyjaznionym salonie pytalem kiedy bedzie i ile. Nie maje zielonego pojecia... ale zaliczke by chetnie wziął :-)
|
Dawno nie było....
|
Proszę..HRC:)
|
Plaku, popraw fotkę w fotoszopie, bo zaraz będzie, że tą nową Afrą HRC to tylnym hamulcem nie zahamujesz (tak jak amelinium nie pomalujesz:haha2: )
|
Jak już ma być hrc to niech to będzie jakiś ładny wzór a nie trzy przykre plamy.do tego wyrzuccie ta okropna osłonę silnika.mamy XXI wiek.😀
|
Się jaracie jakimś ulepem :D
Tutaj jest zapowiedz reaktywacji sprzęta, który niczego nie udaje i nie musi niczego udowadniać na silę :) I slonny jestem się założyć, ze zobaczymy go szybciej i nie zmienionego w stos. do prototypu, niż Królową... ;) http://www.scigacz.pl/BMW,HP2,powroci,24903.html PS. Widzę jednak pewne podobienstwi do Afri... Kanapa wygląda na równie niewygodna.:D wytapatalkowane |
Już widzę jak się to zawiesza w koleinie na cyckach - dzisiaj orałem cały ranek w lesie - błoto i woda, liście - wąskie koleiny - swoim Trampkiem ledwo się mieściłem - tak samo jak nie dawał rady mój GS tak samo to cudo nie da rady - chyba, że na szutrach czy pustyni gdzie będzie więcej miejsca
|
Eee poprzednik w błotku jakos dawal radę, mpze i ten da...
http://m.youtube.com/watch?v=3bkWy6TifTE wytapatalkowane |
Ok! Myczku! Wiem że Niemcy słyną z artystycznej duszy. Prostota koloru i formy może razić ''prymitywem'' , więc przedstawiam bardziej przystępną forme dla Przyjacół z Niemiec
|
Bokser w wąskiej koleinie się nie zmieści - młaka w rzece to inna bajka jak ma opony to da radę - motocykl ma być wąski w "talii"
|
Nooo , jak będą fajne kolory to ja się zapisuje na ta afre. Może będzie jak z babcia , co rok nowe malowanie.czerwona juz się fajnie prezentuje
|
jak bedzie pomaranczowa to biore:)
|
Cytat:
|
Brawo Louis.wszystko zostanie w rodzinie 😃
|
|
O kurna, i jak to w krzoki zabrać? :D
|
Bico, No to cos dla takich co adwenczerem jezdza ale rysy na lakierze nie zauwazysz. JAk te KTMy 1190 albo Beemy 12ste co stoja w louisie w knajpie i gadaja o hardkorze :D
|
"The Original"? A ile z tego oridżinalu tam zostało? :)
|
Bo to jest właśnie adwenczer miejsko-autostradowo-knajpiany :D
W sumie jak się dobrze postarać to knajpiany adwenczór czasem jest najbardziej hard tylko nie motórem :D |
No jakby nie patrzeć... na wycieczce większość ogarnia jednak ten offroad co w dzień a w nocy to się zaczyna dopiero nieogarnianie, gleby, paciaki, brak komunikacji ze sprzętem.
|
:drif::drif::drif::drif::drif::drif::drif::drif::d rif::drif::drif::drif::drif::drif::drif:
|
P I E K N Y film
aż człowiek sobie przypomina skąd się zrodziła ta chęć przygody dzieki |
Cos sluchy chodza, ze beda to klepac we Wloszech.
|
byle daleko od fabryki KTMa i BMWu aby jaka zaraza nie przeszla i nie psulo sie to co chwile ;)
|
Hehe...15ty raz ten sam film :haha2:.
|
"A potem pustynia... Jejku... "
Warto było czekać na polską wersję :) Taaak, mam pod domem kawałek historii. Patrząc przez okno mogę powiedzieć: jejku... :D To bezcenne hehehe |
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I c0 z tą nową afryką? kiedy startuje w dakarze?
|
Cytat:
|
to se ne vrati
|
Na razie można na nią głosować w motocyklu... wirtualny głos wirtualny motocykl:D
|
A to widzieliście;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |