![]() |
|
|
o to witaj w klubie... :)
tu jest cos nad czym sie zastanawiam, bo u mnie w lc4 adv identyczne kolo jest pogiete... http://www.ebay.com/itm/Moose-Black-...5ac641&vxp=mtr ponoc pasuje bez zmieniania szprych... czyli kupujesz obrecz i przekladasz... druga opcja to touratech za 1200 + przekladka... |
To nie maja widzisz paskudną tarczkę od ABS a fuj!
Z resztą nie wkładałbym 1,6 do takiego kloca. |
eeee, to ameryki nie odkryles, przez krotki okres wstawiane obrecze z przodu to plastelinowy niemiecki BEHR - w zasadzie wszystkie juz sa na smietniku....
a co do kloca z 1.6 to ponoc spektakularnie podnosi to prowadzenie w terenie... dla niektorych moze miec to sens. A jesli chodzi o ABS to widzialem ale juz prawie kazdy afrykanczyk smiga kateemem wiec nie zdziwilem sie...;) |
Patrz pan, nawet powietrze nie uszło ;)
|
Nie wszystkie ja mam dalej na przodzi behra:) myślę że ukraina zweryfikuje tą obręcz.
|
W mojej Afri był behr z przodu ale giał sie skunks nieustannie przede wszystkim prze ta jego szerokość. 1,6 rozwiązało problemy.
|
1,6 za wąska, Lc8 ma nietypowy splot i to jest prolemem
|
Ja będę jednak b.dużo po asfalcie śmigal były na alledro 2.15 excela za coś koło 700zł moim zdaniem cena znośna.
|
no byly, ale do tego jeszcze komplet szprych 300-400.. i robota, przy takim koszcie to juz lepiej 1.85 wstawic z turateka. (gotowa obrecz Excel z wywierconymi po dod odpowiednim katem otworami)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |
|