![]() |
Kasa wysłana - full opcję proszę:)
Do zobaczenia |
Pawle kasa za lazyjack & sylwekbbi poszła na konto za fuuulll
tak jak rozmawialiśmy |
Siano poszło na apartament 5***** (130zł)
|
kasa wyslana za mnie i za moja Emilke. domek czteroosobowy dwupokojowy z prysznicem i ciepla woda... aaaa i blisko baru :P zapoznanie w piatek. wchodze z wlasnym alkocholem na dzien dobry :)
|
Kasa poszła full opcja mareksz007 i zbyszek RD04. Wasyl, a jak są tacy co mogą przyjechać dopiero w sobotę jaki poniosą koszt ? na miejscu przed przyjazdem można się rozliczyć ?
|
Michail z Jamachy zrobi dzis przelew za 4os domek luksusowy:)
|
w odpowiedzi na odwieczne pytanie czy można płacić na bramie, odpowiedź brzmi: Wszystko można tylko tym robi się rozpierducha. wie to każdy kto robił juz jakieś imprezy.
My też chcemy tam trochę odpocząć a nie siedzieć 3 dni w recepcji. domki lux są już na wyczerpaniu. nie bójcie się tych tańszych domków- w nich też da się dwie noce spędzić. dokładnie nie wiem ale ze zdjęć wygląda że są w nich też łazienki ze sraczykiem i umywalką tylko nie ma prysznica. |
Kasa poszła, full wypas Ja i Smery:)
Do zobaczenia w piątek |
Kasa poszła. 3os. opcja full wypas.
|
właśnie podliczyłem. domki lepsze już wszystkie zajęte. jeżeli wpłynie od kogoś kasa to nadwyżkę oddamy na miejscu. w pierwszym poście robię poprawkę. pozostaje tylko opcja PRL za 110zł. pozdro
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |