![]() |
A ja przede wszystkim dziękuję za cudowne urodziny, tort z polarnymi misiami bardzo mnie wzruszył - tak się ciepło w serduszku robi :)
poza tym wyskakałam się na jak koza :lol8::lol8::lol8: za co dziękuję organizatorom !!! Cieszę się, że poznałam nowych czarnuchów, starych zaczynam się bać ;) szczególnie tych w winylowych rękawiczkach :hehehe::hehehe::hehehe: poza tym: Gawron wygrałam dla Ciebie nagrodę - odezwij się :) Baba - znalazłam windstoper prawdopodobnie Twój.... Czołówka szuka swojego właściciela..... |
Podlasiaki dojechali cało i zdrowo!!!! Dziekujemy Kujawiakom za super imprezę, fajnie,że jeszcze komuś się chcę :bow: no i wszystkim współtowarzyszom imprezy, jak zawsze napili się, natańcowali, nagadali!!!! Teraz idziem szykować zapas ogórków i słoniny na Podlaski :D
aaaa i szczególnie chciałam podziękować sponsorowi rózowych flag - Stopa-uć- będą fajnie się komponować z różowymi kwiatkami na moim moto :bow: |
I Śląsk się melduje cały i zdrowy :)
Węgrzyn jakie zło? Przeca my som aniołki :P |
Zapodajcie jakieś fotki , chętnie popatrzę.
|
my z przygodami ale dotarliśmy. :) Samochod zawiódł 2 km przed domem... dojechal ale zaczal gubic olej. Na kolanach mu dziekowałem ze nie zrobił tego wczesniej... Dzieki za super impreze. :)
|
Ja od godziny w domu - dzięki za fajną imprezę, pierwszy raz w życiu na Kujawach bardzo mi się spodobał :)
|
Ja z Pauliną również w domu, wielkie dzięki dla onanizatorów i wszystkich czarnuchów. Było grubo.
Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/1144437...eat=directlink |
19 Załącznik(ów)
Witajcie!!!
Dziękujemy pięknie za gościnę u Kujawiaków:bow: Brawa dla Organizatorów daliscie czaduuuu!!!! Wystawiamy wam najwyższe Referncje ... za kreatywne wyznaczenie trasy OFFex :) Miło było spotkać znanych i poznać nowych :) Podlasiaki to mistrzowie kreatynych procentów :) z Wami człowiek z pragnienia nie umrze, :zdrufko: Oficjalnie ogłaszamy, że rekord został pobity ..... Rambo będzie wiedział komu przekazać puchar :) parę fotek m.in z trasy offEX Załącznik 34411 Załącznik 34413 Załącznik 34408 Załącznik 34401 Załącznik 34407 Załącznik 34406 Załącznik 34414 Załącznik 34415 Załącznik 34410 Załącznik 34405 Załącznik 34409 Załącznik 34402 Załącznik 34417 Załącznik 34418 Załącznik 34404 Załącznik 34403 Załącznik 34416 Załącznik 34419 Załącznik 34412 |
Halo! A czy ktoś może ma zdjęcia z moich zaręczyn :D?
|
Dziękuję bardzo wszystkim za przybycie. Każda z naszych imprez forumowych jest udana dzięki Wam. To Wy tworzycie świetny klimat tych spotkań.
Chciał bym podziękować wszystkim dzięki którym odbyło się to zakończenie, bo jedna osoba nie jest w stanie nic zrobić. Trasę OFF turystyczną przygotowali Motomysza, Marcin(Scott), Baloo Trasę OFF Extrem przygotowali Blacha Świecie, Marco Polo, AmberBamber Trasę ON Elektrownie Lukasz i Edar Trasę ON Exploseum Zielas i Mirass Chyle czoła za ogrom pracy włożony przez Was. Dziękuję całej reszcie która dołożyła swoją cegiełkę do zorganizowania tego zakończenia. Do zobaczenia na rozpoczęciu. Tylko gdzie?? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |