Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=17604)

majki 25.06.2013 16:58

Cytat:

Napisał Mat (Post 324937)
Za bardzo się oszczędzałeś, za mało wypiłeś (to ma być góral?) i teraz masz

To ja powinienem zejść w konwulsjach, pod stołem, już pierwszego dnia... :haha2:

matjas 25.06.2013 17:05

Cytat:

Napisał Mat (Post 324937)
Jakie surówki - przecież to samo zdrowie.
Za bardzo się oszczędzałeś, za mało wypiłeś (to ma być góral?) i teraz masz :D

święte słowa. trza było wyjąć bezpieczniki ze wszystkich blokad i wtedy była pewność, że nie będzie źle :p
bezpieczniki osadziłem ponownie na ich miejscach dopiero tuż przed wyjazdem do domu - odnoszę tylko do dzisiaj wrażenie, że musiałem popieprzyć coś z kolorami :haha2:

matjas

baggins 25.06.2013 17:49

Cytat:

Napisał matjas (Post 324940)
odnoszę tylko do dzisiaj wrażenie, że musiałem popieprzyć coś z kolorami :haha2:

matjas

masz na myśli te kolory? :zdrufko:
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...&postcount=256

matjas 25.06.2013 18:28

dokładnie... zamieniłem miejscami cztery bezpieczniki dobrego smaku, gustu, kreatywności i hamulców moralnych.
poszukam dzisiaj co można z tym dalej zrobić :/ najwyżej podjadę do Ciebie na jakiś mały serwis :D

matjas

baggins 25.06.2013 18:57

Cytat:

Napisał elutka (Post 324868)
Dużo radości sprawiło mi to spotkanie!
Wróciła wiara, że stary afrykanerski duch nie umiera a Czarnuchem się jest albo nie, niezależnie od stażu na FAT czy marki posiadanego bądź nie posiadanego motocykla.

I we mnie powróciła, liczę, że na dłużej!

Cytat:

Baggins a TY za swoją anielską cierpliwość to sama nie wiem co u mnie masz[/SIZE][/FONT]:Sun:

Cierpliwość to podstawowa cecha włamywaczy :lol8:

Cytat:

Wszystkim kierowniczkom i kierownikom, dzieciom, świnkom i pieskom serdeczności - niezła z nas Trzoda z Bomblem na czele:)

Taka dawka pozytywnej energii to kapitalne zjawisko. :at::rules:

amen, chrum, howgh

baggins 25.06.2013 18:58

Cytat:

Napisał matjas (Post 324951)
dokładnie... zamieniłem miejscami cztery bezpieczniki dobrego smaku, gustu, kreatywności i hamulców moralnych.
poszukam dzisiaj co można z tym dalej zrobić :/ najwyżej podjadę do Ciebie na jakiś mały serwis :D

matjas

serwis strzeżony, czynny całą dobę... :haha2:

ignac 25.06.2013 20:39

Wracając do mojej sraczki i whiskey (czyt. Łiski :D ) i żygów - może faktycznie za mało wypiłem!?
Ale z moimi bezpiecznikami też się coś stało bo jedno piwo wypije i jestem ululany. Coraz mocniej upewniam się żeby wybrać tzw. "drogę Majkiego" :Thumbs_Up:

myku 25.06.2013 21:27

Przed dwoma godz dojechalem do mojej zapadlej wioski.Bardzo,bardzo dziekuje Mat-owi i ekipie organizujacej nasze spotkanie.Ludzie jestescie swietni :Thumbs_Up:.Impreza pierwsza klasa,wszystko tak przygotowane,ze mozna sie uczyc i z innymi dzielic wiedza,jak to robic.Jeszcze nigdy nie widzialem,zeby caly czas trwania zlotu wodka stala i czekala na stole :drif:.Mistrzostwo swiata!Ciesze sie,ze moglem spotkac starych znajomych i poznac nowych.Ze wreszcie spotkallem ludzi,ktorych znam od lat,ale ich jeszcze nie widzialem.Pozd chlopakow z domku.Aha...dobra niemiecka rada,jak chcecie jechac jakakolwiek trase,ON,OFF,poopalac sie nad zalewem to nie utrzymujcie zadnego,ale to zadnego kontaktu z Calgonem i Jarekk-iem :umowa:.Pozdrawiam Bombla i mam nadzieje,ze wkrotce sie znowu spotkamy ;)
ps.poprawiam sie,nie z Jarekk,ale ze Slawekk-uwazajcie na niego szczegolnie!

calgon 25.06.2013 21:59

Moja rada kochany Frojndzie nie pij samogonu z Białegostoku jak już mylisz Sławka z Jarkiem.
Rambo nie wybaczy Tobie dwóch rzeczy!
To ,że nazwałeś po niemiecku Bąbla- Bomblem oraz ,że chciałeś gwałcić prosiaczka!
Rambo potem będzie musiał zrobić akcje daj złocisza na psychologa dla zwierzaka pod tytułem "zły dotyk Niemca tworzy rysy na psychice "!

ps. Pozdrawiam Cie gorąco z ręką ku górze bo u nas tyle deszczu naebało!!!!!!!

myku 25.06.2013 22:12

Hehe...no fucktycznie,pomylilem Jarka ze Slawkiem.Ale mam wymowke.Przywiozlem z Polen swietna Zubroweczke Palona,ktora mi taki jeden polecil i wlasnie ja kosztuje.Wiec moglem sie pomylic,kazdy by sie pomylil :D.Do tego osiem godzin w deszczu z kazdego zrobi kretyna :D.Pozdrawiam niemniej gorecej,do nastepnego:)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11.