![]() |
Zerknij jeszcze na stronę garniak.pl Z tego co pamiętam to któryś z tych nowych ręczniaków miał jakieś niedomagania, ale nie pamiętam juz oregon czy colorado.
|
a zumo 660 ? czy to kolejna droga zabawka czy senswone urzadzenie???
|
a ile to kosztuje..?
|
milionpińcet.
A mnie kusi becker krokodyl, chociaż jestem fanem garmina to te nowe są zbyt delikutaśne :( |
1100-1300 nowy
|
Cytat:
poczytaj o krokodylu na advrider. Sporo osób ma problemy z beckerami różnej natury. |
Zibiano, na pewno podajesz cenę zumo 660? Bo z tego co widze to jest 2x droższy :(
Rambo, wiem że to nie jest idealne urządzenie. Ale garmin też nie jest idealny, miałem sobie kupić nuvi 765 (mam nadzieję że nie przekręciłem) ale jak się zacząłem doktoryzować na garniak.pl to mi rura zmiękła i na wakacjach użyłem palmtopa. |
Cytat:
Używam od lat i wiem, że ma masę przeciwników, ale na szczęście mam to w dupie :D |
W dupie warto mieć mio i garmin mobile xt :-) . Wcięło mi prawie całego taka bo ten pier... mobile xt od garmina se nie radzi z logowaniem. Palmtok się czasami wieszał, a w dodatku jakby cosik przestawało kontaktować w zasilaniu.
Po całej wycieczce doszedłem do wniosku że w moim 60cs brakuje mi tylko obsługi kart (ale to ręczniak turystyczny) i gdyby to miał to bym nawet nie myślał o wymianie. |
No widzisz, jak to jest. Od kilku lat mam właśnie Mio, a w nim TT i XT. No i oczywiście nie mam żadnych problemów.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |