![]() |
Paweł a powiedz mi proszę, jak z montażem? Bo chyba trzeba będzie rzeźby trochę...Masz fotki jak to montowane miałeś? Bo jak coś to też se zamówię ;)
Boski - pokaż ten dekiel ;) czym się różni i masz jakieś namiary? ;) |
Mirek do lc8 kupilem zestaw montazowy pod 990smt i dalo rade a do lc4 zaczynaja sie kombinacje. Zaryzykowalem i montaz pod kierre pasuje z 690sm niby ale... teraz ktos to dokladnie ma pomierzyc i spr. Dodatkowo trzeba ten szpikulec z uchwytem pod polke kupic ale to chcemy by z endurotech podpasowal jednak chlopaki najpierw musza pomierzyc.
Do Ciebie nie mam pojecia jak to wyglada z montazem ale ten amor to jest to damo co scot wiec mocowania jego beda pasowac |
Cytat:
|
Ok moge wyslac. Nowy kosztuje 580 pln i biegi dzialaja lepiej z x-country z 2009 roku czyli z Chin :)
|
Dzięki :) W takim razie rozgrzany temat i na wiosnę chyba zakupię...rozumiem, że mocowanie osobno - muszę Czarka zapytać, gdzie zanabył swój.
A więc Czarku...:) dasz namiar na miejsce, gdzie Ty kupiłeś mocowanie do amortyzatora skrętu? Dużo pracy przy montażu?W sensie czy rzeźby dużo? |
jak bedzie zestaw do montazu scotts robiony to ja wezme dwa
|
Aaa - Boski, mówisz o "tulejowaniu" lub o pokrywie z country, gdzie już były łożyska na wałku? Kurcze...co tu zrobić, żeby tak na wszystko starczyło...ech gadżety ;) też o tym myślę ale w przyszłym roku pewnie...nie wiecie czy xmoto ma dekiel sprzęgła jak xcountry?
|
Widze ze Czarek ma montaz na kierownicy wiec zmierz rozstaw otworow montazowych i grubosc kiery a okaze sie ze cos od chinczykow podejdzie. Wtedy tylko ktos dorobi ta sztyce na wymiar i najtaniej bedzie
2015 New Arrival Motorcycle Steering Damper with Mounting Kit For KTM 990 SMT 2009-2013 http://s.aliexpress.com/namMZvYj (from AliExpress Android) Np jakby pasowal montaz na kiere to chinczyk sprzeda Ci bez problemy czesc zestawu |
Cytat:
Tak wygląda oryginał : http://www.scottsonline.com/Stabiliz...&BI_ID=1123950 |
Czarek ten Pan co mi sprzedał kata w cnc rzeźbi.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |