![]() |
4 Załącznik(ów)
Kilka fotek- zapewne bedzie wiecej od innych , ale na smaczka tym, którzy sie nie pojawili...:)
|
Grupa śląska w domu. Imprezka super!! Wielkie podziękowania dla organizatorów.
Do zobaczenia nastepną razą. |
Dzięki wielkie dotarłem impreza super a najważniejsze to :
" WSZYSCY BĘDZIEMY JEŹDZIĆ AFRYKAMI !!!" |
Chcialbym rowniez przylaczyc sie do podziekowan za wzorowo zorganizowana impreze. Widac bylo na kazdym kroku kobieca reke i dbalosc o szczegoly. Dzieki Elutko.
Dziekuje rowniz Atomkowi, za pokazanie mazowieckich bagien i mozliwosc zabrania kilku kg blotka do domu :) |
K...a jak ja miałem daleko, jestem padnięty jak pies i szczęśliwy jak diabli:)
Cokolwiek bym teraz nie napisał, to nie odda to mojego nastroju. Dzięki wszystkim i każdemu z osobna, dawno się tak przednie nie bawiłem:Thumbs_Up: |
Hej, hej, to my Zbyszek i Smery. Dzieki dla organizatorów za fajną imprezę :kumbaya:Moja "tanciorka" zadowolona i wytańczona:dizzy: Ona to lubi takie klimaty...:webers:
Na kolejny wyjazd już szykuje formę:) Małolaty "Kwiaty" rwali struny, ale wystep naszych czarnuchów był zajefajny:bow: i ich zdolności muzyczne:):) pozdrowionko dla wszystkic zlotowiczów:) |
Skoro nasz największy Dzidownik już w domu :) pewnie pozostali również przeskoczyli już w domowe kapcie,
wielkie dzieki wszystkim przybyłym:bow:, to frajda robić imprezę dla ludzi którzy chcą i umieja się bawić - jak to mawiają "takie wesele jacy goście" - pozostały wyłącznie miłe a nawet przemiłe wspomnienia :D cieszę sie, że się Wam podobało z niecierpliwością czekam na zdjęcia (swoje wrzucę niebawem bo dziś jakaś słabiuśka jetem ...;) ) buźka Czarnuchy - od jutra zaczynam tęsknić... ! |
dzięki Wszystkim za świetą imprezę. Jestem wykończony ale zadowolony na maksa. Do następnego miłego zobaczenia:zdrufko:
|
Dzięki za wspaniałą imprezę warto było zostać orgnizacyjnie perfekcja jeszcze raz podziękowania dla organizatorów:Thumbs_Up: do zobaczenia.
|
Cytat:
Mam nadzieje ,że sie skończyło tylko na mandacie..... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |