![]() |
Matias :dizzy:
Przecież to enduro klasy DUal a nie turystyk Szybę można dokupić Zbiornik wiekszy mozna dokupić Kanapę mozna poprawić Wyglada na to że kolega z którym bylem niedawno na wyjeździe to ze stali bo bez skarżenia się robil Przeloty po 600 czy 700 km dziennie i to byl jego pierwszy wyjazd ... Matias ....:confused: ta ... encekiem napewno się zobaczy z szosy ... Jurek sorry ,że filmiki bez Twojej autoryzacji Pytanie , czego Matiasie potrzebujesz Czy enduro koło domu i krótkie wyprawy Czy enduro klasy Dual na srednie wyprawy na kołach Czy turystyka ktorego już masz U mnie enduro -pozycja nr 1 to XR 400 z guzikiem Lekki bo ze z pelnym zbiornikiem 15 l nie przekracza 130 kg i na tyle bezobslugowy ze spokojnie Można walnac trasę 3 tys km bez wymiany oliwy Pozycja 2 to Xr 650 L Pozycja 3 to Franzalp |
Franz czytaj co napisałem - wszystko można poprawić. Ale jak to już poprawię to mam NIEMAL to samo co mam teraz w NC a jestem lżejszy o zakup + lekką ręką 2-3tys na poprawki = dwa motocykle, z których żaden tak naprawdę nie jest tym o co mi chodzi.
To czy ktoś ma dupę z żelaza mnie w ogóle nie interesuje. Sprawdziłem pojazd i gdyby to był jedyny mój sprzęt to bym go przerabiał i nim jeździł. Na szczęście nie musi tak być. |
Cytat:
|
jest to na pewno wariant na kiedyś. cena/własności jezdne są nie do pobicia.
|
2 Załącznik(ów)
Do 100 km / h motocykl owiewki nie potrzebuje
Crf niewiele wiecej osiąga ale jak ktos już bardzo potrzebuje to jest kilka rozwiązań |
Cytat:
|
Cytat:
https://i.imgur.com/SlqSLqh.png |
Cytat:
|
Cytat:
Załóżmy więc że jakbym napisał nie - patrzcie, to moja elka tylko - zobaczcie jaka ktos fajna elke wrzucił to byłoby ok? tak? Oczywiście, na luzie - tak tylko sobie piszę. Ale wytlumaczyc sie zasadami zawsze można. ;) Tylko jeszcze jakby zawsze działały jak należy. |
Nie masz słonka, nie wystawiasz. Amen.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |