![]() |
Pięknie, tylko podziwiać.
|
Cytat:
|
9 Załącznik(ów)
Trochę Polszy ostatnimi miesiącami odwiedzone, i EnduroRally i Latarnicy i największa Góra piachu, nabiło trochę km na ostro i na spokojnie.
Kierunki nie rabotajet, kapeć, kostki zjedzone, ekipa zacna, aż serce rośnie. |
Patryk masz tę naklejkę na rejestracji na stałe? Wczoraj nie wyprzedzałeś mnie w m. Mrzygłód za Sanokiem. Jechałem szosówką.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Tak, robiłem wczoraj pętelkę bieszczadzką i wracałem tamtędy. Jeszcze wtedy miałem powietrze, potem za 5km przy kopalni złapałem kapcia i tak 80km do domu kulałem. |
1 Załącznik(ów)
Mam i ja.
Ostatni egzemplarz z Krakowa na koniec roku wyrwany. Nowe 3,5 złotych więcej. http://africatwin.com.pl/attachment....1&d=1611747897 Pytanie: Warto dopłacić do grzanych manetek oryginalnych 700 zł u dilera? |
No gratulacje kolego :Thumbs_Up:. A nie będziesz czasem wyglądał na tym jak na psie ?:D
Kawał chłopa wszak z Ciebie. |
Cytat:
Zamówiłem na telefon bo mi księgowa kazała. Przy późniejszej przymiarce się zdziwiłem, ze jest to kawał motocykla, a zwłaszcza jest bardzo wysoki, także leży jak ulał. Mniejsze chłopy to dość często pewnie gruntu szukają pod nogami. Teraz czekać na wiosnę i koniec coronaimprezy. :at: |
No i pięknie. Niech służy.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |