![]() |
Cytat:
|
Cytat:
"Przebudowa zawieszenia będzie polegała na wymianie przednich teleskopów na zawieszenie wahaczowe. Dzięki tej zamianie uzyskamy odpowiednie wyprzedzenie osi koła przedniego względem osi główki ramy. Ułatwi to znacznie możliwość kierowania zaprzęgiem." Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka |
Normalna przeróbka przy doczepianiu wozu z boku..
|
jak pisze MHV - bez tego praktycznie nie da się jeździć.
miałem kiedyś dniepra z koszem z klasycznym widelcem i jeździło to jak krowa w gumowcach. m |
Gdzieś kiedyś już o tym było - jeżeli dobrze pamietam to wahacz musi być gdy zaprzęg spięty jest na sztywno , natomiast przy połączeniu wózka z motocyklem w sposób umożliwiający pochył może zostać oryginalny zawias
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Take cóś do szybkiej jazdy:)
|
Cytat:
po całej akcji gacie do prania. oczywiście to był ten najpiękniejszy tfu! MT09 bodaj. ojezusie jakie to było piękne... wózek jak piszesz niehamowany i z tak rozpieprzonym wahaczem, że ustawienie geometrii na luzie miało się nijak do jazdy z obciążeniem. była to jednak przygoda, której nie zapomnę a po latach znowu coś mi zaczęło świtać z wózkiem ale do tego muszę najpierw zrobić wiatę bo nie mam gdzie tego trzymać. co do braku konieczności wahacza pchanego w konstrukcji z wózkiem uchylnym to nie mam do końca pewności bo w dalszym ciągu jest trójkąt styków z podłożem, ale może wypowie się ktoś mądrzejszy. m |
Cytat:
|
w temacie motocykli to ona ma już w..bane byleby było wiadomo mniej więcej gdzie jestem a najczęściej jestem w garażu = same korzyści dla domu.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:41. |