![]() |
10 Załącznik(ów)
następne, nie wiem dlaczego są obrócone
|
1 Załącznik(ów)
Było dobrze:) Dzięki za pogaduchy.
Progi zwalniające pożyteczne. Od razu widać czy bagaż odpadnie czy nie jak się je przeleci:) |
8 Załącznik(ów)
jeszcze
|
Dziękuje wszystkim za kolejny wspaniały zlot. Tak to można zaczynać urlop :D
Wylądowałem na Podlasiu, w planach jeszcze Bieszczady. :at: Do zobaczenia za rok. |
I ja też już dotarłem do domu... i tak się teraz zastanawiam czy wróciłem do domu, czy wyjechałem z domu na te 362 dni...
Bardzo Wam wszystkim dziękuje. Jesteście... (no i tu nie znam słowa które by to oddało...) mega pozytywnymi, fajnymi ludźmi. Ta ilość pozytywnej energii przez te parę dni naładowała mnie na długo. :at::at::at: 13-15.09.2024 :at::at::at: ....................To już będzie 20 "Biała" Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję :bow::bow::bow: A na koniec jeszcze nakarmiliśmy całą armię :D p.s. Stopa daj w końcu Marushinowi tę koszulkę :lol19::lol19::lol19: |
Progi zwalniające w lesie są super, ciekawe dlaczego nie dali jeszcze wyższych.
Tak Sołtys słyszałem rozmowy tych ludzi, co się bawili w wojsko. "Oni tam mają żurek, bigos... wszystko bardzo dobre" :) Nie no, niech jedzą, skoro zostało. :Thumbs_Up: |
Również dziękuję. Było zacnie :)
|
WOTowców to mi trochę żal było.
Zwłaszcza jak o czwartej rano ekipie z FAT, ani muzyka z kolumny, ani gitara w śpiewaniu i tańcach wogóle nie przeszkadzały. |
6 Załącznik(ów)
Parę fotek z tańców.
|
1 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |