![]() |
Mirek, to zdjęcie w awatarze powstało 15 lat temu jak wstapilem na forum, a 15 lat temu zażywałem duzo środka o nazwie młodość.
Niestety zapasy mi się już wyczerpały. BTW: kupię chętnie parę beczek mlodosci na zapas. |
Mirku Twój awatar przedstawia STAREGO GRZYBA, a przecież taki stary nie jesteś.
|
Fazik, poproś o szczepionkę młodości na Biesowisku. Koledzy na pewno staną na wysokości zadania :)
|
Tak samo Plaku jakiś nie podobny :D
|
Tak się nie śmiało zapytam gdzie jest Sołtys i Stopa co się stało, brakuje mi odzewu bo to superoganizatory som.:)
Pany piszta co się dzieje może na odwyku trza Was odwiedzić to już się pakuję i musa biorę ze sobą. :):D no odezwijata się |
Fassi... jak dla mnie, choć nie znamy się osobiście, ale jak często i gęsto czytamy siebie, to odbieram Ciebie jak takiego zdrowego Kilo Fazera :) Więc ogień musi być i wątpię, abyś potrzebował beczek jakichś... Sę bądź sobą jak ten Fazer ;)
Rakietu :) To ja z ciebie czerpie, bo chyba starszy jesteś ode mnie, a w dobrym piecu to zawsze diobeł pali :) A ja... to bardzo lubię z Tobą do odciny :) A, że ja grzyb, to tak, ale szlachetny i leTko ześwirowany, bo nie lubię barier. Do zobaczenia chłopy, na podlaskim zdało by się :blues: |
Do zobaczenia.
|
Jesteśmy, żyjemy.
W przyszły dwudziesty pierwszy zlot (oprócz zawodów z obecnego) będzie OBOWIĄZKOWA gra w oczko. I koszulki będą na ramiączka. ciał |
Elegancko a te na ramiączka to w kolorze jak miał wilk czy zając ? :D
|
Rurzowe... ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |