![]() |
Brunecia dała radę w rajdzie :)
Czas żeby założyć nowy pościk :)
Wczoraj z Diverkiem byliśmy na zlocie - XII rajdzie 100 mostów :) Koło Gorzowa . Na tyleeeeeeeeeeeee chłopa i motorów zajełam 2 miejsce :) więc myślę że nie jest źle jak na pierwszy mój rajd i to Yamahą 125 :) ( pożyczoną):haha2: A były tam takie sprzęty że ho ho :) A ja na "łysych" oponkach po błocie,glinie,krzaczorach dołach i po polach :lc8: Najważniejsze że z Diverkiem daliśmy radę :) Co niektórzy przy zapisywaniu mnie wątpili że ukończę rajdzik - mam nadzieję że miło później im się wypisywało dla mnie dyplomik :D a jeszcze milej wyczytywało się im moje imię przez mikrofon przy rozdawaniu nagród :) Obydwoje staneliśmy na podium hehe ja 2 miejsce a Diverek 3 więc troszkę prezentów nazbieraliśmy że nie było już miejsca na motorze:) A najśmieszniejsze w tym wszytkim jest to że ja egzamin zdałam miesiąc temu na kat. A :) Super były konkurencje np. bieganie w slalomie na nartach , bieg na czas, zagadki , rajd jak najbardziej mi się podobał, mam nadzieję że za rok uda nam się znowu pojechać :) [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/9603/36605990.th.jpg[/IMG] |
Składam wielgachne gratulęcje!!! I oby tak dalej.....:lc8:.......:Thumbs_Up:
|
Po prawie miesięcznej nieobecności (Szkocja jest piękna), wróciłam do Wrocławia. Dzień przed wyjazdem ukończyłam kurs, a jutro pędzę do WORD-u zapisać się na egzamin.
P.S. Zastanawiam się nad wyborem mojego pierwszego motocykla. Musi być czarny, niedrogi, nieduży, lekki i bardzo mądry;) Jak myślicie, czy Suzuki GS500, na początek, to dobry pomysł? |
Noooo
|
Cytat:
Dziewczyno pokory trochę, pokory. :haha2: |
a tam :) takimi sukcesami fajnie się cieszyć , a ty to co nie wygrałeś :D
musimy coś podobnego u nas zrobić :D Ale trzeba będzie bardziej skomplikowaną trasę wymyślić :haha2: |
Cytat:
|
Hej,
A ja muszę się pochwalić moim debiutem na trasie Warszawa - Puck - W-wa. 800 km zrobione w jeden weekend. W deszczu, słońcu, za dnia i w nocy, w korkach i na ostrych zakrętach. Wszak nie Afryczką, ale Cebulką, ale i tak było Bosko. Nawet przypadkiem off road-a zaliczyłam i gleby uniknęłam. Teraz jestem gotowa na jeszcze i jeszcze więcej. Ha ... ja się dopiero rozkręcam!!! |
Gratulacje!!! Jedziesz do Tyrawy w weekend? Zibiano zwolnił miejscówkę w domku z łazienką jakby co:). Chłopaki ze stolicy też lecą.
|
Jutro egzamin, trzymajcie kciuki:vis:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |