![]() |
Pamiętajcie, jest to stanica harcerska.
Czasami biegają tam małe zielone ludziki:) Wybiega taki harcerzyk z krzaków i WRZESZCZY: HASŁO!!!! Tu Wasyl dał trochę ciała, bo się wygadał.:( Słowo klucz (hasło) wiecie już jak brzmi:umowa: odp...l sie :D:D:D beeee |
kto jedzie z bielska po południu ?
|
Ja po robocie o 17stej jade.
|
|
1 Załącznik(ów)
Dotarłem :at: do domu.
Dzięki organizatorom:bow: Dzięki za wspólną zabawę i urokliwe miejsce.:Thumbs_Up: SzymonBBI wielkie dzięki za miejscówkę do spania:Thumbs_Up: (prawie jak w Sheraton Warsaw Hotel) Niestety "moja" warszawska trzoda afrykańska zapomniała, że stare ludzie chodzą z kurami spać):( Było cudownie tylko na drugi raz zmienicie prezentera pogody!!! Nie tam miało być....;):haha2: Dawać foty! Zrobiłem 354km i nie zapaliła mi się jeszcze kontrolka rezerwy. Afryka jest THE BEST! Kontrolkę mam sprawną. Nie jechałem < 90km/h:D |
1 Załącznik(ów)
to sie nazywa turbopech. tak wlasnie wyglada zachmurzenie nad europa. dla pocieszenia dodam, ze mnie na popapraciu tez 'zalewa'. zdrówko!
|
szynszyll ,co to za stronka z tymi mapami?? Podziel się linkiem :P Jutro planujemu loty no i fajnie by było pogodę sprawdzić :)
|
|
chyba nie to ale dzięki za dobre chęci :lc8::zdrufko::Thumbs_Up:
|
strona to:
http://www.sat24.com/ bardzo rozbudowana z animacjami itd. dobra rzecz. pokazuje stan -2 godziny. prognoz chyba nie ma. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |