![]() |
|
jak nie planujesz latac pod 200 to 1,85 wystarczy w zupełnosci :)
|
A do tamtej by ori szprychy nie pasowały?? Przecież pisało że dedykowane do 990
|
Cytat:
|
noo ale nie jest tak że jednak szprychy s± inne do węższych i szerszych felg..?
|
Kazda firma ma nieco inna wysokosc od tego normatywnego rantu do glowki otworu, nie wiem jakie sa roznice... ale najgorsze jest to, ze w tym pierniczonym kacie 950 z przodu powiercili nie typem wloskim czy angielskim tylko ponoc jeszcze inaczej czyli dupa - takie same popieprzone kolo jest chyba w bmw 800gs.
Dzwonilem z tym do Krola i stwierdzil ze najlepiej zestaw z turatecha zakupic, ale nie wierze, ze nie da sie kupic niewierconej rafki, powiercic i zmienic... bez wydawania 1300,- przyznaje sie ze troche czekam, az ktos madrzejszy to ugryzie... Troche slabo u nas z tymi fachowcami... w czechach np mozna oddac kolo do fachowca, ktory sam wszystko dobierze... bedzie taniej niz w turatechu ale tez wychodzi ok. 1000. |
w Gs 800 jest tak samo.. :)
|
A dlaczego mieliby robic typem włoskim czy francuskim, w końcu to austryjacy. Ruscy też zrobili szersze tory ;)
Można kupić sam± powiercon± felgę. Załatwiałem Puszkowi z niemiec. |
Samo rozkompletowanie nie powinno byc problemem ale tyratek nie ma w ofercie 1.6 a ta z kolei powinna kosztowac w granicach 400 a nie 800. Gdybym mial swoja juz ostatecznie zniszczona nie marudzilbym tylko bulil by jezdzic, ale mam chwile na szukanie:-) - bo tylko pogieta.
|
Nie tylko BMW robi± słabo:http://www.motogen.pl/KTM-wzywa-mode...u-2,23000.html
|
coraz bardziej przekonuje się do interkomów w enduro
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |
|