![]() |
Tyłu, w 60 KM Afryce? Po mojemu nie da rady, b nawet jakby na szmacie jeździł i nie smarował ani razu.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Widziałem na własne oczy jak kolega za 12tys w transalpie zabił napęd.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Może stał kilka lat w garażu i trochę zesztywniał :)
Obstawiam, że za 15-20 lat , taka Afra w oryginale i w podobnym stanie będzie stała cenowo w okolicy nówki sztuki w salonie... Każdy będzie chciał mieć "analoga" :) |
Ludzie mają fetysz wymieniania kompletu także tego.........
Zabicie zębatki zdawczej przy 10kkm to norma jak się jeździ 1-2; 1-2; 1-2 w terenie. Tyłu zabitego przy tym nalocie też jeszcze nie widziałem, chyba żeby się komuś pręt zbrojeniowy wkręcił lub coś w tym stylu. Poza tym naszła mnie inna refleksja, spieszmy się kupować wartościowe motocykle...., tak szybko drożeją W zeszłym roku pojechałem oglądać i ew. kupić Marathona. Motocykl okazał się być autentyczny, a właściciel problematyczny. Long story short, zaczynam się obawiać czy deal dojdzie do skutku po tym co się wydziewa z cenami sprzętów. |
Cytat:
Na RD03 czy na RD04? Startował? Ma wszystkie taile? |
RD03, kompletna, raczej. Egzemplarz stojący w szopie i obecnie stanowiący mieszkanie dla gryzoni. Czy startowała? Tego nie wiem. Wiem jedynie, że nigdy nie była rejestrowana. Trafiła z Francji do Belgii w 1992 roku i od tego czasu w zasadzie nie opuściła szopy. Stoi sobie w towarzystwie dwóch Nortonów i czegoś jeszcze co mi wyglądało na kolejnego Nortona lub jakiegoś Triumpha, nie było opcji się dokopać, zawalone szmelcem. Historia wyszła zupełnie przypadkiem, jak się skończy, nie wiem. Zamierzam ponowić próby w tym roku. Zobaczymy.
|
Trzymam kciuki żeby się udało.
Nawet bez prawa rejestracji. Daj znać jak się sprawa potoczy bo tu gra idzie o Perłę!! |
Cytat:
|
Cytat:
A ja bym Nortona przygranął... :) |
Cytat:
Wiem kto z forum na sprzedaz ma ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |