![]() |
|
A ja w kwestii siedzenia komus na plecach. Na pierwszym postoju nakopalbym mu do doopy;)
|
sa rozne style jazdy, kazdy wybiera ekipe, ktora mu pasuje. A tu kolesie ewidentnie umowili sie na nagranie fajnego odcinka wiec chcieli byc blisko siebie.
|
Na lajtowych odcinkach fajnie by się gadało o krajobrazach na przykład i czasem tego brakuje fakt, ale w jakim¶ hardkorze to jedyne co mi się wyrwie czasem to "łooo kuurrrwa" po udanej b±dĽ nieudanej akcji :)
|
normalka, da sie przezyc. Kontakt glosowy bardzo pomaga tez w offie, wszysko obgadujesz bez zatrzymywania...
|
Cytat:
Pelna zgoda, ja wybieram ekipe, ktora zapierdala na plastikach w gaciach i klapkach :D |
Co do szprych ori vs. obręcze excel pasuj± bez problemu potwierdzone u Króla.
Węższe felgi 1.85/2.5 bez problemu dostępne w touratechu, z tym że w cenie touratechowej... |
A tu juz wiem o co biegalo. Mi tlumaczyl jakos tak, ze albo budowac mocniejsze kolo na nowych elementach, albo nie budowac wcale;) W kazdym badz razie najsensowniejszy wydaje sie byc zakup rafki do powiercenia... Na wzor oryginalnej.
|
Cytat:
czas realizacji - jeden dzien - jestem pod wrazeniem:) |
Cytat:
i do crf 450 też podchodzi, król mi zrobił za 650 pln z felg±, szprychami i robocizn±. |
tylko, ze kupil gotowa powiercona... to bez problemu da sie za 400 kupic, ale do dwutarczowego niestety nietypowa idzie...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |
|