![]() |
|
No i stało się gówniany KTM się zepsuł... przy wczorajszej jeździe coś zaczeło lekko stukać zatrzymałem się przegazowałem dwa razy i nagle JEB!
Dziura w karterze, korba wyszła bokiem... Pierdole tem złom zamienie chętenie LC8 z padniętym silnikiem z 2005r na sprawną afrykę. |
1 kwietnia :) ??:spac:
|
Cytat:
|
To ze KTM korby gubi jest raczej czestszym przypadkiem niz prima aprilis, dlatego wezme rezerwe na dzisiejszy dzien i sie po prostu nie dziwie....
|
Cytat:
|
Ale podpuszcza hehe :)
Tutaj nikt nawet za nowego LC8 by nie oddał starej zajechanej Afryki ;) |
Cytat:
lc8 nie cześciej niż Afryka |
Coś ma madafaka ostanio pecha do motocykli...Odkad pozbył się Królowej to same kichy mu się zdarzają..Podobno pies odkąd sprzedał Afri sika mu na felgę, że już ruda wychodzi, a gołębie celują z niezwykłą precyzją.
|
voxan69 - zgadza się że suchy szuterek ale ... oceniać mi niczyich możliwości nie przychodzi do głowy bo sam za kozaka się nie uważam a raczej początkującego w offie(1 sezon dookoła komina) ale żeby Transalp tak zapier...ł to nie jestem pewien czy po szosie tak da radę .A co do Sanoka to powiem szczerze że planuję -nie wiem tylko czy w piątek rano dam radę wyjechać z ekipą lubelską czy w sobotę rano będę gonił (zależy od roboty). Ale trzymam Cię za słowo że będzie super .Pozdrawiam.
|
Zmyler w sobotę rano to już będziemy w trasie - dzisiaj znowu padał śnieg będzie wesoło
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |
|