![]() |
Bamber ja mam. Trochę was obstrykałem ;) Wyslij mi swojego maila, to prześle Ci wszystkie fotki :)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Ps. No i szacun dla Centralnego Gółwnego Onanizatora że nawet po % ogarniał papiery :Thumbs_Up: |
13 Załącznik(ów)
Dotarłem do domu przed 24, było zacnie, a OFFik Turystyczny (!) :haha2: bardzo zacny! :brawo::blues::at: :D Wielkie podziękowania dla Baloo, Myszy i Marcina za wytyczenie, oznaczenie i prowadzenie! :Thumbs_Up: :drif: :rules: GRATKI PANOWIE!!!! :) :bow:
Rodezjan trochę urwał... Załącznik 34423 Załącznik 34424 Załącznik 34425 Zaczął się piach :D Załącznik 34426 Załącznik 34427 A na anakach Tosiek wszędzie wjechał! :bow: Załącznik 34428 Załącznik 34429 Ta górka zebrała swoje żniwo, leżały KTMy, Afryki, XTZeta... :rolleyes: Załącznik 34430 Załącznik 34431 Załącznik 34432 Zajefajna traska pod drutami w piachu, mniódmalyna!! :D Załącznik 34433 Załącznik 34434 Szczęśliwe gęby na powrocie Załącznik 34435 |
Dzięki Kujasy za super imprezkę. Dzięki temu że lało w sobotę przynajmniej wreszcie się wyspałem he he :D
|
Cytat:
Kujasy, Wielkie Dzieki! Trasa elektrowniana w pyteczke! Odzywam sie i umieram z ciekawosci! |
Kujasy - wielkie podziękowania dla Organizatorów. Wszystko było idealnie dopięte na ostatni guzik. Oragnizacja wzorowa, atmosfera wspaniała, a trasa off ex, naprawdę taką była :D Małe motorki miały co robić i szalały z radości. Atmosfera wieczorami niezapomniana: wygadałam się, wytańczyłam, wyśmiałam - czego trzeba więcej? Miło było spotkać wszystkich, których niestety widuję kilka razy do roku...
Pozdrawiam |
Dzięki za imprezę fajnie że wam się chciało:Thumbs_Up:
|
I ja ze swojej strony dziękuję Organizatorom oraz wszystkim, którzy się przyczynili aby stworzyć ten wspaniały i niepowtarzalny klimat imprezy! :)
|
Słowa uznania dla organizATorów i wszystkich, którym się chciało :D
Bo : - enduro nie pęka :haha2: i : - Krzychu, tego nie pomalujesz. . . :haha2::haha2::haha2: Dzięki! |
6 Załącznik(ów)
Pogoda pozwoliła i udało się pstryknąć parę fotek....
Załącznik 34436 Załącznik 34437 Załącznik 34438 Załącznik 34439 Załącznik 34440 Załącznik 34441 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |