Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=17604)

Sławekk 25.06.2013 22:22

Nie szkodzi Myku

Ważne, że dojechałeś szczęśliwie . Mapa bazowa Europy słabo się nadaje na offa :D

myku 25.06.2013 22:26

Hehe.Dobra rada-jezdzijcie na zloty FAT z ludzmi w butach MX.Ci w innych chca sie tylka naj...ac i spac na kocu na ziemi :D.Fajnie bylo:Thumbs_Up:

elutka 26.06.2013 00:52

Cytat:

Napisał ignac (Post 324978)
Wracając do mojej sraczki i whiskey (czyt. Łiski :D ) i żygów

Matko jedyna Ignac dziękuję Ci, że się ze mną nie pożegnałeś :eek: , odszczekuję swojego focha :fool::o

elutka 26.06.2013 01:03

I jeszcze proszę o wyjaśnienie w kwestii Bombla czy Bąbla.
Na chrzcinach mnie nie było i sama też tak jak Myku go nazwałam. Pewnikiem dlatego, że ja nie Wanda i za Niemca się wydałam a może to wina mojego GSa :confused: mea culpa :mur:

Rambo jak?

bąbel (język polski)

znaczenia: rzeczownik, rodzaj męskorzeczowy
(1.1) coś nabrzmiałego, wypełnionego płynem lub gazem(1.2) med. kliniczne określenie tworu powstałego na skórze zazwyczaj w wyniku skórnej reakcji alergicznej(1.3) pieszcz. o małym dziecku(1.4) techn. próżnia w odlewie

czy bardziej po śląsku:

bombel (język polski)

znaczenia: rzeczownik, rodzaj męski
(1.1) reg. śl. pompon(1.2) reg. śl. małe dziecko

rambo 26.06.2013 02:54

Z jednej strony polski to nie serbski (pisz tak jak słyszysz) ale Bąbel/Bombel purystą językowym nie jest, więc... :at: Dzida :lobby: Tszoda :beer2: i Najepka :D

BABA 26.06.2013 08:01

Cytat:

Napisał elutka (Post 325076)
Matko jedyna Ignac dziękuję Ci, że się ze mną nie pożegnałeś :eek: , odszczekuję swojego focha :fool::o

Elutka uważaj z tym fochem:D..:umowa: Fachowa Obsługa CH........ :haha2::haha2:

PS. Calgon zabieraj ten bimber bo za chwilę go nie będzie:D

ignac 26.06.2013 08:55

Nie no... Tak na poważnie nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, wyjeżdżając z Ośrodka czułem na plecach foch :vis: , jak również FOCH :( , skorzystałem z pomocy nawigacyjnej zaproponowanej przy śniadaniu przez Jurka i wyjechałem w angielskim stylu...

RAMBO masz ten czujnik stopki??:dizzy:

hubert 26.06.2013 10:24

Ja bym najpierw sprawdził czy to czujnik stopki bo coś mi się wydaje że nie.

tom64 26.06.2013 12:23

Cytat:

Napisał myku (Post 325021)
Hehe.Dobra rada-jezdzijcie na zloty FAT z ludzmi w butach MX.Ci w innych chca sie tylka naj...ac i spac na kocu na ziemi :D.Fajnie bylo:Thumbs_Up:

O przepraszam! Calgon spał na kocu .. ale na ławce:)

ignac 26.06.2013 12:46

Cytat:

Napisał hubert (Post 325102)
Ja bym najpierw sprawdził czy to czujnik stopki bo coś mi się wydaje że nie.

W miejscu gdzie wychodzi kabelek z czujnika jest naderwana guma i kabelki widać, może tam się troche wilgoci dostaje i robi dyskoteke...

Kurde zasrana elektryka się wykichała jak jeździć się chce :mur:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11.