![]() |
Nie szkodzi Myku
Ważne, że dojechałeś szczęśliwie . Mapa bazowa Europy słabo się nadaje na offa :D |
Hehe.Dobra rada-jezdzijcie na zloty FAT z ludzmi w butach MX.Ci w innych chca sie tylka naj...ac i spac na kocu na ziemi :D.Fajnie bylo:Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
I jeszcze proszę o wyjaśnienie w kwestii Bombla czy Bąbla.
Na chrzcinach mnie nie było i sama też tak jak Myku go nazwałam. Pewnikiem dlatego, że ja nie Wanda i za Niemca się wydałam a może to wina mojego GSa :confused: mea culpa :mur: Rambo jak? bąbel (język polski) znaczenia: rzeczownik, rodzaj męskorzeczowy (1.1) coś nabrzmiałego, wypełnionego płynem lub gazem(1.2) med. kliniczne określenie tworu powstałego na skórze zazwyczaj w wyniku skórnej reakcji alergicznej(1.3) pieszcz. o małym dziecku(1.4) techn. próżnia w odlewie czy bardziej po śląsku: bombel (język polski) znaczenia: rzeczownik, rodzaj męski (1.1) reg. śl. pompon(1.2) reg. śl. małe dziecko |
Z jednej strony polski to nie serbski (pisz tak jak słyszysz) ale Bąbel/Bombel purystą językowym nie jest, więc... :at: Dzida :lobby: Tszoda :beer2: i Najepka :D
|
Cytat:
PS. Calgon zabieraj ten bimber bo za chwilę go nie będzie:D |
Nie no... Tak na poważnie nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, wyjeżdżając z Ośrodka czułem na plecach foch :vis: , jak również FOCH :( , skorzystałem z pomocy nawigacyjnej zaproponowanej przy śniadaniu przez Jurka i wyjechałem w angielskim stylu...
RAMBO masz ten czujnik stopki??:dizzy: |
Ja bym najpierw sprawdził czy to czujnik stopki bo coś mi się wydaje że nie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kurde zasrana elektryka się wykichała jak jeździć się chce :mur: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |