![]() |
Ja jestem akurat w Klodzku i nie pada. Nawet jakieś fragmenty niebieskiego widać na niebie.
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
choć Marpa fota taka nasza jest. Polska znaczy się :D A żółte z niebieskim to jest ONDSKAN z meblami - na bielanach we Wrocławiu największy w Polsce. |
Atomowa taczka full legal :D
|
Dobra, kto będzie chętny na pojezdke po górach to zbiórka o 10 rano w sobotę jakoś. Nie wiem czy będę w stanie się ogłosić wszystkim wcześniej więc ogłaszam teraz, żę:
- na szosówkach nie ma co startować :) trochę popadało to może być ślisko - trasy nie ma ustalonej więc trasa może biec śmiesznymi drogami :) - dobrze nie mieć zalanego motóru do pełna ale z 10l w baku dobrze mieć - to tyle co chciałem powiedzieć :) - limit uczestników wycieczki jakiś jest... no im więcej tym mniej jeżdżenia będzie ;) Traskę zaczynamy od takiego podjazdu nieopodal co go nazwali kiedyś golgotą, nie wiem o co im chodziło bo jest całkiem przyjemny :) PS prawdopodobne są zniszczenia sprzętu - więc bez paniki, owiewki już się robią ;) PS2 jak kto boi się jeździć na kacu to też bez paniki - na legalne drogi nie zjeżdżamy ;) a poza tym... na kaca najlepsza ciężka prraca. w sumie to chyba o to im chodziło z tą golgotą |
Na 10litra benzyna to muszę mieć gdzieś tak ca.70ml olleum a że to góry to x2 pokulamy się ze dwiesta km,to ile muszę mieć oilu przeliczta bom nie całkiem trzeżwy?
|
było: 'piłeś - nie pisz' :P
|
No, ja jestem chętna, pytanie tylko czy przeżyje ? :confused:
Ramoneza, strasznie ciężki jest z Tobą kontakt na pw więc pytam tu. Lecisz przez moją Złotoryjkę ? |
golgota...to coś związanego z Endriuu G.
czy goool jakiegoś tam gota (punk not deeth) mówiłem że z trzeżwością jest u mnie nie ten tego?// |
Zaczekaj ...no pewnie:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |