![]() |
Cytat:
Dziękuję. Dla takich relacji warto czytać to forum :Thumbs_Up: |
Cytat:
Cieszę się, że się podobało :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
:Thumbs_Up:
|
Asia,
Super wyjazd i super film. Dzięki! Pzdr Qter |
Asia to już koniec? Czyli mogę siąść i przeczytać na raz? ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cześć, jak z dostępnością wody pitnej i jej jakością? Woziliście ze sobą jakieś większe ilości czy w rozsądnej odległości od postoju/kempingu była zawsze dostępna? Używaliście jakiś filtrów/gotowanie czy na żywca można pic?
|
Pamir? A gdzie to jest?
Cytat:
Nie było problemu z dostępem do wody ale zawsze mieliśmy mały zapas. Jak się pchasz w offa to tym bardziej pamiętaj o zapasie bo raz pojechaliśmy ,,skrótem” a nie zaopatrzyliśmy się w zapas wody. Na szczęście było źródełko. Ja też sprawdzałam zawsze na maps.me za ile będzie następny sklep czy paliwo. Piliśmy na żywca. I butelkowaną i tą ze źródełka. :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Przyjemny filmik. Gratuluję wyprawy.
Biorę się do czytania zaległych odcinków. |
Cytat:
Sam się zbieram już drugi rok, ale nadal nie podjąłem wyzwania :D Jedynie na facebuku wrzuciłem film, który miał być zapowiedzią filmowej historii. Jest też trochę zdjęć z krótkimi komentarzami. Może kiedyś się zmobilizuję i złożę coś więcej. Jak kto zainteresowany to zapraszam na MotoAzymut https://www.facebook.com/MotoAzymut-467412817033452/ Cytat:
Niestety, nie mogę się z Tobą zgodzić, że „robiliśmy Kirgistan przelotowo”. Myślę, że w Kirgistanie odwiedziliśmy więcej niż standardowe wycieczki motocyklowe tam jadące: jezioro Issyk-Kul, przełęcz Tosor, przełęcz Arabel, urzekająca dolina rzeki Burkhan, dolina Barskon, kanion Skazka, jezioro Song-Kul, Tash Rabat Caravanserai. A pod chińską granicą odwiedziliśmy konno jezioro Kol-Suu (niestety, a może stety – bez wody). I po drodze całe stada mniejszych i większych dolin i przełęczy. Jadąc z Kazachstanu do Tadżykistanu przejechaliśmy w Kirgistanie coś około 2 tyś km. Ale fakt do Kirgistanu jeszcze bym wrócił. Tam jest po prostu ładnie i tyle fajnych dróg do przejechania. Pozdrawiam całą ekipę, która jak i my szukała drogi do Pamiru. To było miłe spotkanie przed i na granicy :) :Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |