![]() |
Cytat:
|
Szuter tegoroczny był miejscami wymagający nawet dla exc, szczególnie to torfowe bagienko na łące ;)
|
Ktoś przejechał to torfowisko na ciężkim? Ja się nie odważyłem i objechałem to dołem po prawej.
|
Cytat:
Co w sumie na dobre wyszło. :) |
Cytat:
My na lekkich zrobiliśmy to w obie strony ale słowo "przejechać" jest na wyrost :) Raczej przeciągnęliśmy motocykle. |
Cytat:
Ja tam z Mirmiłem kiedys 5 godzin spedziłem.. ddobrze ze drzewo rosło 2 metry blizej, bo do dzis bysmy stali... |
Cytat:
o k@#$a to mój ziomek Piotrek jak byliśmy na Pikuju dwa tygodnie przed wami szlaki przetrzeć :) |
[QUOTE=Cibor klv;637775]
Cytat:
Magyar, dawaj foty, drwalu4, nie masz nic z piątku? Ja, oszczędzając energię, przestałem już jakiś czas wcześniej wyciągać telefon z uchwytu ;) |
Moja królowa już po podwójnym spa.
Nikt nie powie, że w gnoju była cała po kierownicę ;) Opony na granicy odkażają, a ja z Afryki ze 2kg gliny z krowim łajnem zmieszanej wczoraj zebrałem, pomimo wcześniejszego mycia karcherem po trasie powrotnej :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...40ea896d21.jpg Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka |
[QUOTE=tommi;637889]
Cytat:
Ja już wrzuciłem wszystkie foty jakie miałem. Z piątku po południu jest mało co bo telefon miałem w plecaku a już nie było siły go ściągać i robić foty :dizzy: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |