![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Byłem w Krakowie w Hondzie i po wpisaniu VIN usłyszałem, że mam tylko akcje serwisową na boczne kufry, ale skoro ich nie nabyłem to nie ma tematu. Na pytanie o problemy z bakiem paliwa usłyszałem, że temat występuje tylko i wyłącznie w NATAS, zwykłe są ok- ale i tak sprawdzę u siebie jak sprawa wygląda.
|
Cytat:
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Już po. Ne dość ze akcja zbiornik to jeszcze ABS.na pytanie czy te filterki będą kontrolowane co jakiś okres odpowiedz jest póki co nie czy zbiorniki nam wymienia na wolne od wady raczej nie .to jakaś kpina bo ocynk który się utlenia nie zniknie a do tego na bank wda się korozja. trza molestować ich to może zgłoszą to do hondy wyżej i coś się zmieni
|
A propos tych akcji serwisowych czy ktoś z was otrzymał oficjalnie zaproszenie pisemne , czy sami weryfikujecie po vinie co i jak.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
Ja dostałem oficjalnie mailem
|
samemu jak sprawdzisz to szybciej bedzie :)
|
Cytat:
|
Ktoś chyba w tym temacie kiedyś pisał o nierównych wolnych obrotach. Nie mogę znaleźć teraz. U mnie taz falują w granicach 250obr./min. Czy coś w temacie się ruszylo? Akcja wyeliminowała problem czy był on gdzie indziej?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |