Cytat:
Napisał Ola
(Post 106529)
Czy to oznacza, że się już nie załapałam na ośrodek, czy rzutem na taśmę jeszcze tak? Nie widziałam żadnej informacji wcześniej, że miejsca w ośrodku też się skończyły.
W każdym razie nie ma problemu, jak nie ośrodek to namiot będzie :) albo iglo sobie wybudujemy jak się prognozy będą sprawdzać. Macie już jakieś "zamówienia" na Wasze, harcerskie namioty, bo po liście z pierwszego postu nie widać. Pewnie bez sensu byłoby rozstawiać kilkunastoosobowe namiocisko dla dwóch osób.
Pozdrawiam
|
Olu, niestety na chwilę obecną ośrodek jest full, chyba, że ktoś zrezygnuje. Namioty harcerskie będą i tak, pojawiają się na nie zamówienia, więc dopiszę Was do tej opcji.
Pozdro!
Cytat:
Napisał newrom
(Post 106552)
Jochen, zedytujcie PIERWSZY post i tam dajcie tekst że domków, pokojów już niema. Nikt nie będzie czytać 30 stron wątku żeby ustalić na co może liczyć.
A w ogóle to ja się trochę cieszę, nie pamietam już kiedy ostatnio spałem w namiocie w kwietniu :)
|
Jest już informacja w pierwszym poście, tuż nad listą wpłat. No pewnie, że będzie fajnie, w tych namiotach przewiduję naturalną imprezową atmosferę:zdrufko:
Cytat:
Napisał AnubisXRV
(Post 106549)
jochen przydaloby sie jeszcze info odnosnie "dostawek" moze to by jakos rozwiazalo braki miejsc :)
|
W pewnym sensie tak, przy czym taką informację chcemy przekazać na priv osobom mieszkającym w domkach, do ich decyzji. To one muszą wyrazić wolę dobrania współlokatora i określić kogo. My nie chcemy/nie możemy niczego narzucać, ani powodować "ataków" na domkowców ze strony braci, która nie zdążyła się załapać.
|