![]() |
O rozkręcacie się!
Cieszę się ze moglismy byc inspiracją dla Was, chyba o to chodzi w pisaniu relacji? Zartuję ! Wiadomo ze chodzi o chwałę :) Dziekuję za zaproszenie do HALL OF FAME:) Przekleję do pdfa i podeślę. Teraz molestujcie cameramenów. Uprzejmie donosze iż mają jakieś 200h materiału jeszcze. |
Ano, to niestety przyjdzie na te filmiki trochę poczekać, Puszek Antonioni wszak pojechał znowu do Maroka zepsuć tam Afrę po raz kolejny, bo jak wiadomo raz to za mało i trzeba na drugą nogę/koło:D. A jak przyjedzie to pewnie będą nowe wrażenia i o wiosennych trzeba mu będzie zdecydowanie przypominać. Tu liczę na wsparcie zacnego grona:Thumbs_Up:
|
Dziękuję za poświęcony nam czas :Thumbs_Up:.
|
Fascynujący opis, miejsca, fotki :drif:
Przez takie relacje takich podróży, pisane takim piórem afascynowałem się takim sposobem spędzania wolnego czasu. BRAWO :bow::bow::bow: Pozdro |
Podos, gratuluję rewelacyjnej przygody, świetnych zdjęć i niesamowitej relacji. Gratulować także należy zacnej ekipy i obyś częściej miał okazje do takich relacji. Krótko mówiąc - poezja śpiewana.
|
Bardzo mi sie ta relacja podobala :Thumbs_Up: dzieki
|
NIEEE NOO- MASAKRA, niesamowita relacja i super fotki!!!
Aż nie chce się wcale kłaść spać :) WIELKIE DZIĘKI!!! |
... dwie dziurki w nosie i skończyło się, chciałoby się powiedzieć. Pocieszeniem jest, że i ja tam byłem, mód ( he, he) i whisky-berber piłem.:zdrufko:
Swoją drogą, zaplanowane czy nie, ale napisanie relacji z kilkumiesięcznym poślizgiem to dla uczestników niezły pomysł. Fajnie tak w sobie poczuć te klimaty jeszcze raz...w części już, przez codzienną gonitwę, prawie zapomniane. Cytat:
Dzięki Podosku-Kierowniku za telefon w klimacie tej szanty: „Gdyby ktoś przyszedł i powiedział: Stary czy masz czas? Potrzebuję do załogi...” itd., bo w ten sposób mogłem być tam i przeżyć naprawdę wspaniałe chwile. Choć czasem bolało:o Dzięki dla całej ekipy (wszystkim życzę takich GOŚCI na wyprawę!) za wspólną drogę, pomoc, wzruszenia... Mam nadzieję, że nie ostatni raz. |
No kurna! Git robota :Thumbs_Up:
Zdrowia! :hello: |
Świetna relacja!!
miedzy innymi takie relacje nakłoniły mnie do zakupu Afryki, relacje z podróży poza asfalt... na początku miał być "czoper" ale gdzie czoperem śmigać na takie wyprawy... Dzięki Podos za mile spędzone chwile przed komputerem |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |