![]() |
Czyli co Wasilczuku tak jak ja w domciu ?
|
Co Ty fanzolisz Wasilczuk?
masz szlaban na Białą?? mało się starałeś :) |
Cytat:
Zdrowiej szybko. :hello: |
Zajedź Pastorku zajedź koniecznie. Może duchowny pomoże i wspólnymi silami coś wynegocjujem ;)
|
No tak planowałem coby po drodze ze Ś-cy skoczyc po Majtasa do Wrocka, potem po drodze po kumplostwo do Mrągowa, oczywiście nawiedziwszy Mario w Bełchatowie po drodze, potem po drodze zajechać po Sambora, następnie po drodze do Ciebie, potem jeszcze obiecałem Lupusowi ze po drodze po niego skoczę, a potem juz prosto do Białej i potem do domu, oczywiście też na jakies skróty.
Zgrubsza tak to miało być: http://img52.imageshack.us/img52/796/mapadojazd.jpg Ale te kapitalistyczne świnie nie chcą mnie z roboty puścić na tydzień i bede musiał z lekka okroic trasę. Co za lajf niegodziwy, ech... :hello: |
Cytat:
|
Wydaje mi się, że "te sprawy" powinny być wyjaśnione w tym wątku, co by później nie było pretensji do organizatorów że komuś lejce zabrali lub po dwóch głębszych uszkodził maszynę.
Zresztą każdy chyba jest istotą myślącą i wie co i jak robić. |
Z tym alkomatem to nie głupie jest. W Borku była maszyna na 2 zł - nie za bardzo dokładna, ale czyściła kieszeń i sumienie :D
|
|
Jesteśmy na to przygotowani....szczegóły prze rejestracji w ośrodku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |