![]() |
"""wtulałem szyję w ramiona i słuchałem dudnienia trupów o plastik. Brrr. """"
:haha2::haha2::haha2::haha2::haha2::haha2: |
Podos może wymień swoje nudno grzeczne "pozdrawiam Podos" na żywe i świeże
Prr, Pierdolona Chabeto, Podos. W końcu indianie tez przybierali imiona od ważnych i ciekawych wydarzeń ;) |
Cytat:
Zes sie Podos postaral, wyszla chyba najdluzsza czesc jak do tej pory.. :):brawo: |
NO PIKNIE PANIE PODOS !!
cholerka aż mnie nosi żeby gdzieś wysłać daleko 4 litery w nadchodzącym sezonie |
Qrna, Podos jaką ty masz pamieć do tych wszystkich szczegołów.
Ale nic o żadnych dupeczkach. Z żona byłeś czy co? |
Hej Podos znowu piękny reportaż. Jesteś klasykifikowany pomiędzy Cejrowskim -kulinaria, a Beatą Pawlikowską (podróże z blondynką) przygoda z koniem cyt:- Kurwa, koniku pięknie Cię proszę, zwolnij!
Ach, żeby jeszcze kasa z tego była. Podróże są piękne. ps.Kiedyś zajrzałem na sam dół naszej strony głównej i co widzę: 12 zalogowanych i 37 gości (czytaczy). Forum Afri ma branie, to dobrze, czasami ktoś ubarwi, czasami ktoś przejaskrawi czyt. ost. najepka. Barwnie i kolorowo, tolerancja i kompromis:oldman: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieki za miłe słowa, bo juz mialem kryzys wczoraj. Aha policzyłem, do świąt nie zdążę. :vis: |
Cytat:
Masz na myśli miejscowe "piękności" :confused: Chociaż z drugiej strony jak to przemek stwierdził w ostatnim tygodniu pobytu jak trochę wypiliśmy - "Adam, chyba za długo tu jesteśmy, a ja bez kobiety, bo mi się zaczynają nawet miejscowe podobać" - faktycznie oznaczało to straszne wyposzczenie i desperacje |
Kurwa, koniku pięknie Cię proszę, zwolnij!..
A jednak tydzien sie pieknie skonczyl.. :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::kumbaya: |
podos to jak bedziesz miał świeta pod murem chińskim ? :)
to pewnie narodzi sie jakas nowa świecka tradycja :):) pozdrowienia dla wszystkich ! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |