![]() |
Cytat:
PS. Już wiem co zrobię, potem opowiem ;) — jadę do R2D2 z pompą, płytką i "siezobaszy" |
Cytat:
|
Cytat:
|
Uwaga na etap zakładania pokrywy. Przewody potrafią się bardzo dziwnie układać pod nią. U mnie się zwarły w jedym miejscu. Banał. Z tego miejsca dziękuję R2D2. Przyjął, ugościł, naprawił pompę i trip. Wnioski pozostawiam innym.
"end of transmission" C3PO |
Witajcie ja wsadziłem pompe i przekażnik od R1, o wiele lepiej sie zbiera, jest elastyczniejsza koszt 300zl kpl. używka i ma pewnie przejechane mniej niz afrykańska używana, na zestawie przejechane 2,5 tys. i jest ok.
|
Siemka, potrzebuję nr tel do R2D2.
Chcę mu wysłać trip i obrotek do naprawy. Z góry dzięki za pomoc. mam, dzięki |
Panowie gdzie można zakupić wspomnianą w temacie płytkę?
|
zapraszamy do Powitalni. Płytki możesz kupić u pomysłodawcy czy R2D2.
Ostatnio sprzedawał w komplecie 10szt:) |
5 Załącznik(ów)
Czołem , przepraszam za odkop i za to że nie czytałem całego wątku , ale to "relacja na gorąco" Moja pompa paliwa powoli zdycha
Załącznik 93795 Zamierzam ją zregenerować ... ale kilka lat temu kupiłem pompę już poprawioną , po tuningu "dożywocie" podobno , która leżała sobie aż do dziś (nigdy jej wcześniej nie rozkrecałem ) Ma ona wlutowany chyba tranzystor , ale ja się nie znam. Pytanie , czy ktoś z Was widział , montował już taki patent ? Chcę sobie zaoszczędzić ewentualnej nie potrzebnej roboty . A oto i ona [ATTACH][ATTACH][ATTACH]Załącznik 93799[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] Ps. Pisanie , dodawanie zdjęć z telefonu to dla mnie test cierpliwości :) Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
Jak działa to będzie git.
Na 99% styki pompy sterują tranzystorem czy tam triakiem i przez niego leci cały prąd. Teoretycznie prędzej zjesz wałek w silniku niż wypalisz styki :) Sent from my SM-J600FN using Tapatalk |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |