![]() |
|
Ta ceerefa jest normalnie zarejestrowana- dla zainteresowanych : wystarczy wziąć tel w łapę i złapać języka:)-
pzdr |
nooo dobra czas się.poonanizować... :D czyli coś za co znów zbiorę.Burę od Adagio ;)
ja tam zawsze sobie tłumaczę... skoro on tak umie... to czemu nie my..? :D 220 kg bez paliwa, z tym żelastwem co on tam ma pewnie z 230 kg :D jest finezja! :D |
eeeetam...w tej Australii to wszystko idzie łatwiej...nawet zające z torbami latają na tylnych łapach:):):)
a zazdrość zżera!!!- no i nie wiadomo co z podziwem zrobić...:0:dizzy::mur: pzdr |
To byla chyba New Zealand
|
pan z filmiku jedzie conajmniej niebezpiecznie :D cały filmik się o niego martwiłem czy dojedzie do końca :haha2:
|
Woda plynie za szybko :-D
|
ehh... człowiek chciałby popracować do wieczora, a tu taki filmik... Pierdole, nie robie, idę na moto uprawiać amatorkę :p
|
zajebjozisty filmik
ale popaczajta komu dziękują minuta 3, sekunda siedemnasta ...................żeby KejTieM na mITAsah??:drif::Thumbs_Up: |
widzisz cały swiat sie zachwyca Mitasem tylko u nas że to, że tamto itp ;) ale przez to, że tak dobrze sie sprzedaja w stanach i oceanii to u nas ceny poszły w górę
|
A mi sie wlasnie moj znudzil. Wiec jakby kto szukal to dawac znac.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |
|