![]() |
Się rozglądam .. szukam..nie wiem czego... jeszcze.
Dzis wskoczylo: https://www.olx.pl/d/oferta/honda-xr...5-IDVW12M.html |
Szkoda czasu i pieniędzy na to.
Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka |
Czemu szkoda. Części coraz mniej na rynku wtórnym. Jak ktoś ma czas się bawić to na pewno jeszcze na tym zarobi
|
moim zdaniem jak ktoś umie i lubi grzebać to nie jest zła oferta - moim zdaniem moto nie wygląda źle. gdyby nie to, że mam na zimę po sufit roboty to bym ją kupił.
|
Ja tam nie widzę w 100% idealnego wałka. Wg. mnie jest lekko zużyty, tak 10-20%. Ale i tak cena za te moto jest w 100% fajna i jak ktoś umie naprawiać to oferta idealna.
|
Pany,teraz to silnik za tą kasę można kupić
|
Ostatnia czwórka już z tripem.
Fajna. W sam raz dla domorosłych mechaników lubiących sobie podłubać (czyli połowy składu czarnuchów :D ) A cena - ostatnio widziałem oryginalną kanapę za 1500 zł. Więc tutaj za całość to wręcz okazja. |
Wygląda jakby był wyłowiony z kanału ;)
Mysle, że zdanie klucz to "nie odpalany po długim postoju". Wałek o niczym nie świadczy a jak trzeba bedzie kapitalke silnika zrobic to cały biznesplan wezmie w łeb :) |
1 Załącznik(ów)
Bak i błotnik przedni niezgodne z resztą malowania. Wałek zużyty nie na 46kkm, a 146kkm albo więcej.
Dużo rdzy , ciekawe co w silniku ? Okazji to raczej tu nie ma , ale może da się to jeszcze uratować. Tak to powinno wyglądać. |
Prawdopodobnie stała długo gdzieś albo leżała obok wilgoci. Ciekawe czy utopiona razem z silnikiem?
Czarny ceny na eyabu są bardzo interesujące. Plastików również. Chyba coś wystawię. A 04 pięknie się prowadzi, jeździłem Mirka Świrka w stanie TOP to powiem wam, że idzie. Teraz jest u Duzersa i dostaje II życie:) Jest lekko cięższa ale ma dobre odejście. Pamiętajcie, że 03 miała 49zebów z tyłu fabrycznie:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |