![]() |
STRUś z tym tylnym kufrem to ma chyba rację:dizzy:
|
chyba jednak nie ma, bo bez kufra jest to samo. Chyba że chodzi zawirowania w głowie np po 8 bronkach
|
miałem podobny problem i wystarczyło minimalnie dokręcić łożyska główki ramy...
|
Cytat:
wyważenie TYLNEGO koła... u mnie były dokładnie takie same objawy, a po wyważeniu jak ręką odjął:lol8: |
A ja mam wrażenie że w tym wątku przeplatają się dwa problemy - shimmy i drgania kierownicy a to zupełnie inna bajka ...
|
Dzisiaj i ja to zauwazylem - telepie jak puszczam kierownice, predkosc kolo 50-60km/h
jutro AT i tak jedzie na serwis wiec niech inni sie martwią o to, aby tego nie bylo :D (serwisuje mi nasz kolega z forum) :D |
Z dzisiejszej wizyty w serwisie (mi tez bije przod, ale lekko):
Jak na 21kach przy 80ciu na godzine telepie sie kierownica, to trzeba zmienic opone... albo, jak opona nie jest stara, to sie z tym pogodzic. Podobno te opony latwo sie znieksztalcaja, zuzywaja nierowno, itd., a dodatkowo na takim wielkim kole od razu wszystko czuc... przy okazji dowiedzialem sie, ze w sumie i tak czas znienic przednia opone, bo jest lysawa :( a ja tak ja lubilem... ale, jak ktos ma sklonnosci do stoppie pod swiatlami... samul |
No, powiem Ci, że w to stoppie bym nie uwierzył, ale na Anakach i klockach Carbone Lorraine A3+ się dało :). Ale raz, wolałem losu nie kusić na wyjeździe. Oczywiście byłem na pusto, jeno bak pełny ;).
|
czyj bak? :D bo to tez wazne, jak Twoj, to moj drogi pewnie sie nie da, bowiem litry jakie wozisz w sobie sa dalej niz bak i wiekszej sily trzeba aby Ciebie podniesc :D :D:D
|
Wiesz, faktycznie, wtedy akurat byłem po kompleksowym udrażnianiu systemu :). Na stacji, na której zalałem do pełna. Więc sytuacja hipotetycznie wręcz idealna :).
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |