![]() |
4 Załącznik(ów)
Z okazji walentynek dostałem od Szefa "Z" kanapę. Muszę się więc pochwalić: z racji pory roku nie byłem w stanie przetestować dupoleptycznie, lecz jako pracownik przeds produkującego wyroby odzieżowe stwierdzam - pierwyj sort. Wykonanie, materiały rewelacja! Polecam
Załącznik 28718 Załącznik 28719 Załącznik 28720 Załącznik 28721 |
Istotnie ładnie wyszło, gdzie trzeba jest szeroko.
Pogoda nie służy testom drogowym ale zawsze możesz posiedzieć na AT tak z 8-10 godzin imitując jazdę i będzie wiadomo jak działa. |
Jak tez widać na fotkach sezon sprzyja porządkom w garażu i chyba jednak od tego przydałoby się zacząć:) Ale tak "na sucho" siedzi się zupełnie inaczej, inaczej podparte są uda, kierownik chyba ma większą powierzchnię styku zad-kanapa. No i plecaczek powinien wyżej sięgać. Napiszę więcej jak popróbuje
|
Kanapa dotarła i jest ahehaheh
Wykonanie i ta czerwona nitka obłęd. Siedzę na wiaderku a na niej kanapa, już z godzinę i jest bomba. Po pierwszej cztrysecie dam znać jak w trasie ale wygląda że będzie lunio. Wielkie dzięki. |
Blob, montuj na afrę i wrzucaj fotkę. :oldman: Jestem ciekaw jak przerobiłeś kanapę. :)
|
W Elefancie nowa kanapa wygląda tak:
https://lh3.googleusercontent.com/-0...0/DSC_0024.JPG Pierwsze wrażenie: jest okej, dupa jakoś chętniej do jazdy nastawiona. Teraz tylko sprawdzić coś w dalszej jeździe. |
W ramach dnia kobiet dostałam kanapę do Transalpa. Chylę czoła. Jest naprawdę profesjonalnie wykonana i po prostu ładna ;-)
W chwili z ładnym światełem wrzucę fotki. Zaznaczam, że kanapa była obniżana w zasadzie bez poszerzenia. Wielkie dzięki. :bow: |
Zrobiłem na niej 3tesi w pięć dni po Alpach czyli jakieś 11godz dziennie przyklejona do mnie iiiiii nic nie czułem.To chyba dobrze?Polecam.DOBRA ROBOTA.
|
Na nowej kanapie zrobiłam "hurtem" 1600 km po dosyć dziurawych bardzo bocznych asfaltach. Mogę więc z pełną świadomością napisać że oprócz tego że ładna, to kanapa jest również wygodna. Materiał super antypoślizgowy. Wielkie dzięki.
|
Na pierwszej stronie wkleiłem ostatnią produkcję do RD04.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |