Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Pozerom na czyściutkich GSach zachciało się KAUKAZu! [2011] (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=10689)

Brambi 15.10.2012 10:54

Kurde balans !!
pięknie

Orzep 15.10.2012 11:00

Cytat:

Napisał gdziala (Post 263338)
Ja z całym majdanem wyprawowym ważę mniej niż sam Orzep przed obiadem:lol8:. Pozdro.

Według tabel BMI mam około 50kg nadwagi, natomiast jakbym miał ważyć według ich wskazań, to wyglądałbym jak "idźStąd" :)
Panowie serdeczne dzięki za czas poświęcony mojej relacji...

Pozdro Orzep

coppi 15.10.2012 12:09

To i ja swoje 3 grosze dorzucę.

Chłopaków spotkaliśmy w Mtchetta pod klasztorem na placu. Ja jeżdże z małżonka na jednym sprzęcie, i zwiedzanie robiliśmy w opcji najpierw ja przy moto, ona zwiedza, potem zamiana.

I akurat jak ja byłem na 'straży' chłopaki podeszli. Nie powiem, ale moc jest ;).

I widze, Ramona wychodzi z klasztoru, to idę w jej kierunku i mówię - to pogadasz z chłopakami. Popatrzyła z daleka - w sumie z odległości wielkość chłopaków taka jak z bliska - i jakiś taki tekst w stylu - 'ło matko, a o czym ja z takimi bykami będę rozmawiać'.

I co? Wracam po kilkunastu minutach, a tam rozmowa z Orzepem w najlepsze się klei i jak najbardziej. Czyli coś z tymi książkami i okładkami, tudzież ocenami jest jednak.

Ekipę jeszcze raz podrawiamy.

Orzep 15.10.2012 13:00

Cytat:

Napisał coppi (Post 263369)
...to pogadasz z chłopakami. Popatrzyła z daleka - w sumie z odległości wielkość chłopaków taka jak z bliska - i jakiś taki tekst w stylu - 'ło matko, a o czym ja z takimi bykami będę rozmawiać'.

I co? Wracam po kilkunastu minutach, a tam rozmowa z Orzepem w najlepsze się klei i jak najbardziej. Czyli coś z tymi książkami i okładkami, tudzież ocenami jest jednak.
Ekipę jeszcze raz podrawiamy.

hahaha...chciałbym ORYGINAŁ usłyszeć tego zwrotu, bo wersja forumowa jest zapewne bardzo dyplomatyczna! :D To życie, ale juz nauczyłem sie istnieć z obrazem wielkiego, łysego Idioty, co to tylko umie w ryj i "no,yhy no!!", a jeszcze na GiejeSie to już... Coppi i Ja też pozdrawiam cię i szanowną Ramonę.

Elwoodzie- klocek w dzisiejszej polszczyźnie ma kilka znaczeń :) Miejmy nadzieję, że chodzi ci o pochodną bal/kłodę, a nie artystyczny wyrób z brązu zwany figurką :D

Pozdro Łorzep

p.s.Coppi zmieniłeś motocykl?

Elwood 15.10.2012 13:08

Próbuję Was sobie wyobrazić na Filipinach :)

Gawień 15.10.2012 13:13

Ja też dopiero jakoś teraz trafiłem na te zdjęcia :drif:
super :Thumbs_Up: zazdroszczę , mam nadzieje że i mi w końcu się uda tam dojechać :)

śliski 15.10.2012 15:13

.....

Fizolof 15.10.2012 16:36

Cytat:

Napisał Orzep (Post 263357)
Według tabel BMI mam około 50kg nadwagi, natomiast jakbym miał ważyć według ich wskazań, to wyglądałbym jak "idźStąd" :)
Panowie serdeczne dzięki za czas poświęcony mojej relacji...

Pozdro Orzep

Żle Orzep'ku do tego podchodzisz. Ty po prostu nie jesteś za gruby tylko za niski. Gdybyś miał 2,30m to wtedy byś miał niedowagę więc nie Twoja wina, że nie urosłeś:D

Wyprawa wypas i to podwójnie bo kto to widział na GS tak daleko od ASO jeździć:haha2:

borys609 15.10.2012 16:40

Z takimi kompanami to nie bałbym się wjechać w najgorsze błoto GS-em...
Łorzepie, pozdrawiam gorąco! :)

rafał k 15.10.2012 22:18

Orzep
na pierwszym zdj gs-y stoją na kostkach czy to TKC 80 ?????

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55.