![]() |
Kurde balans !!
pięknie |
Cytat:
Panowie serdeczne dzięki za czas poświęcony mojej relacji... Pozdro Orzep |
To i ja swoje 3 grosze dorzucę.
Chłopaków spotkaliśmy w Mtchetta pod klasztorem na placu. Ja jeżdże z małżonka na jednym sprzęcie, i zwiedzanie robiliśmy w opcji najpierw ja przy moto, ona zwiedza, potem zamiana. I akurat jak ja byłem na 'straży' chłopaki podeszli. Nie powiem, ale moc jest ;). I widze, Ramona wychodzi z klasztoru, to idę w jej kierunku i mówię - to pogadasz z chłopakami. Popatrzyła z daleka - w sumie z odległości wielkość chłopaków taka jak z bliska - i jakiś taki tekst w stylu - 'ło matko, a o czym ja z takimi bykami będę rozmawiać'. I co? Wracam po kilkunastu minutach, a tam rozmowa z Orzepem w najlepsze się klei i jak najbardziej. Czyli coś z tymi książkami i okładkami, tudzież ocenami jest jednak. Ekipę jeszcze raz podrawiamy. |
Cytat:
Elwoodzie- klocek w dzisiejszej polszczyźnie ma kilka znaczeń :) Miejmy nadzieję, że chodzi ci o pochodną bal/kłodę, a nie artystyczny wyrób z brązu zwany figurką :D Pozdro Łorzep p.s.Coppi zmieniłeś motocykl? |
Próbuję Was sobie wyobrazić na Filipinach :)
|
Ja też dopiero jakoś teraz trafiłem na te zdjęcia :drif:
super :Thumbs_Up: zazdroszczę , mam nadzieje że i mi w końcu się uda tam dojechać :) |
.....
|
Cytat:
Wyprawa wypas i to podwójnie bo kto to widział na GS tak daleko od ASO jeździć:haha2: |
Z takimi kompanami to nie bałbym się wjechać w najgorsze błoto GS-em...
Łorzepie, pozdrawiam gorąco! :) |
Orzep
na pierwszym zdj gs-y stoją na kostkach czy to TKC 80 ????? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |