![]() |
To jest jasne i klarowne. Chciałem tylko zwrócić uwagę na to, że nie zawsze udar jest najlepszym albo chociaż dobrym rozwiązaniem.
|
Fascynujaca relacja! Zemocjonowalem sie, ze ach :)
P.S. Cytat:
Bez przesady, przeciez grzechotka 1/2 cala te 250Nm udzwignie bez szkody :p |
Szacun!
Ja sama się nie odważyłam i pełniłam jedynie rolę bardzo ciekawskiego pomagiera :) Ale może następnym razem... PS. Mam ochotę na sernik... :) |
A mnie chyba bozia pokarała za naśmiewanie się z afrykańskich reglerów...
Padł mi właśnie regler...:cold: Ale na szczęście w VW, a nie w BMW... |
No od któregoś trzeba zacząć ;)
Regulatorom w AT trzeba najczęściej pomóc żeby padły :) |
Jagna - zacny opis:bow: Muszę go koniecznie pokazać mojej Lejdisce, jak pięknie sobie poradziłaś. Nic tylko brać z Ciebie przykład :) Gratuluję!:brawo:
|
Brawo! Zawstydziłaś niejednego motórztstę:Thumbs_Up:. Czekam na wymianę opon w gieesie. Chyba że poszłaś na łatwiznę i wymieniłaś u wulkanizatora.
|
Powiem krótko. Padła mi pompa, a i sernikiem nie wzgardzę .... :D
|
jagna, normalnie - motyla noga! - szacun, czapki z głów, estyma, różowy prestiż i inspiracja aż miło :Thumbs_Up::):Thumbs_Up::):Thumbs_Up::):Thumbs_Up: :)
uwielbiam takie pozytywne zaskoczenia - zaskakuj, bardzo proszę, nas dalej! i nie przestawaj! :bow::rules: |
Jagna - cudne, to co napisałaś. Czyta się wyśmienicie. Jeszcze trochę i będziesz mogła wydac poradnik dla motocyklistek pt. "Zrób to sama - nie czekaj" :) Trzymaj tak dalej.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |