![]() |
Naprawdę dziękuję za poradę :) A próby kradzieży właśnie widziałam na stronie i dlatego szukałam więcej informacji. Dodge ma ubezpieczenia, al zawsze lepiej mieć coś dodatkowego niż potem pluć w brodę "co by było gdyby było zablokowane". W sumie nie jest to jakiś super wielki wydatek, więc pewnie się skuszę :)
|
Cytat:
Kiedyś zbyt długo zwlekałem z decyzją i 23 tys.zł odjechało w nocy. A tak można odebrać kasę i kupić następne. |
Na osiedlu wszyscy sasiedzi maia ac oprocz jednego, ktory zawsze twierdzil ze sie to nie oplaca, bo po paru latach za takie ac mozna sobie motor kupic a szansa ze na na takim spokojnym osiedlu cos ukradna jest niemal zerowa. Zgadnijcie ktoremusasiadowi wczoraj w nocy podprowadzili fure...
|
Cytat:
ale nawet jeżeli masz ubezpieczenie to utrudnianie życia złodziejowi ma sens. Żadna ubezpieczalnia nie wypłaci kasy na drugi dzień i raczej wątpliwe jest to, że ta suma będzie "rynkowa". Wiadomo, że firmy ubezpieczeniowe zarabiają na zaniżaniu odszkodowań - a nie jak to opowiadają w TV np. na zastąpieniu agentów infolinią... Do tego dochodzi utrata rzeczy, które odjadą razem z autem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |