Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IV Zlot Motocyklowy w Zwierzyńcu - 20-22 lipca 2012 r.! (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=12889)

diverek 17.07.2012 13:22

Ktoś leci offem w tamtą stronę w piątek? My się szykujemy powoli. Na razie jedna afra i jeden quad. Brunetka dojedzie później bo jak co roku podczas imprezy organizowanej przez kolegów ze Zwierzyńca musi robić foty na jakimś ślubie a potem na weselu. To już drugi raz więc niemal tradycja:)

TomekB 17.07.2012 21:24

Cytat:

Napisał diverek (Post 249736)
Ktoś leci offem w tamtą stronę w piątek? My się szykujemy powoli. Na razie jedna afra i jeden quad:)

Ja lece w piątek ze Szczecina. Mój plan to on/off jak najbardziej wzdłuż Odry do Nowej Soli a potem Zwierzyniec.
Jak nie planujecie wyjechać o wschodzie słońca to może dałbym rade dołączyć

diverek 17.07.2012 21:44

O której będziesz w moich okolicach? Daj na priv nr fona to zaraz dryndne i może się jakoś zgadamy. Bo kierownik quada się wycofał i wychodzi na to ze jadę w piątek sam.

Arkadius 17.07.2012 22:32

wygoglowałem zwierzyniec i wyszło ze koło Zamościa, mysle eee to tak blisko to jade :at: A tu nagle zonk :mur: po dokładnym sprawdzeniu :umowa: położenia tego zwierzynca zamiast 150km zrobiło sie 600km :(

diverek 18.07.2012 00:35

Cytat:

Napisał Arkadius (Post 249786)
wygoglowałem zwierzyniec i wyszło ze koło Zamościa, mysle eee to tak blisko to jade :at: A tu nagle zonk :mur: po dokładnym sprawdzeniu :umowa: położenia tego zwierzynca zamiast 150km zrobiło sie 600km :(

Przecież to nic nie trzeba googlać tylko wejśc na strone organizatora, która jest w linku z pierszego postu. Tam jest sporo o zlocie w tym mapka dojazdu. Jak to mówią kto czyta, nie błądzi. A przynajmniej nie jedzie 600 km miast 150:)

Arkadius 18.07.2012 19:28

Cytat:

Napisał diverek (Post 249807)
Przecież to nic nie trzeba googlać tylko wejśc na strone organizatora, która jest w linku z pierszego postu. Tam jest sporo o zlocie w tym mapka dojazdu. Jak to mówią kto czyta, nie błądzi. A przynajmniej nie jedzie 600 km miast 150:)

Jak bym nie wszedł właśnie na tą strone poczytać o zlocie to bym pojechał do Zamościa i by było rozczarowanie gdzie ten zlot :)
A do Nowej Soli to nie za bardzo sie wybiore.

ramoneza 18.07.2012 23:00

Cytat:

Napisał diverek (Post 249736)
Ktoś leci offem w tamtą stronę w piątek? My się szykujemy powoli. Na razie jedna afra i jeden quad. Brunetka dojedzie później bo jak co roku podczas imprezy organizowanej przez kolegów ze Zwierzyńca musi robić foty na jakimś ślubie a potem na weselu. To już drugi raz więc niemal tradycja:)

ja wyjeżdzam z gubina ok.15,myślałem o trasce głównie na azymut znaczy głównie laskiem i łoneczką ale
możemy sie się gdzieś spyknąć w trasie

RafalusPL 19.07.2012 19:15

Będę może tylko na piątek i sobotę ale będę .... Mam przyjemniej takie plany

diverek 19.07.2012 23:03

Cytat:

Napisał ramoneza (Post 249933)
ja wyjeżdzam z gubina ok.15,myślałem o trasce głównie na azymut znaczy głównie laskiem i łoneczką ale
możemy sie się gdzieś spyknąć w trasie

TomekB ma do mnie dojechać do ok 9 rano. Machniemy jakąś kawkę i ruszamy. Odezwał się tez do mnie Betu ze Słubic, że ma z rana coś do załatwienia i do ok 11 powinien być wolny. Więc możliwe że na niego poczekamy i ruszymy w trójkę ze Słubic offem na miejsce zlotu. Możemy gdzieś po drodze się spiknąć. Jakby co dzwoń 794 660 trzy sześć 2. Tylko że jak ty planujesz wyjazd ok 15 to my możemy być już niemal na miejscu.

ramoneza 19.07.2012 23:39

Cytat:

Napisał diverek (Post 250026)
TomekB ma do mnie dojechać do ok 9 rano. Machniemy jakąś kawkę i ruszamy. Odezwał się tez do mnie Betu ze Słubic, że ma z rana coś do załatwienia i do ok 11 powinien być wolny. Więc możliwe że na niego poczekamy i ruszymy w trójkę ze Słubic offem na miejsce zlotu. Możemy gdzieś po drodze się spiknąć. Jakby co dzwoń 794 660 trzy sześć 2. Tylko że jak ty planujesz wyjazd ok 15 to my możemy być już niemal na miejscu.

a gdzie bedziecie sie przeprawiać przez odre,krosno połęcko czy wyżej bo jak te dwie miejscowosci to dobijam do was w ciągu 45minut jak dasz cynk odpowiednio wcześniej to się umówimy na konkretna godzinkę

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56.