![]() |
dzień IV
Oświęcim tam nie pasuje (wrzuć go ewentualnie w trase z Tychów na Jurę lub z jury do Wieliczki) Dzień VI spokojnie i bez napinki można połączyć częścią VII-ego:-) Pozdrawiam i powodzenia:-) ps, w Katowicach zapraszam na kawę, gdybyś przejeżdżał:-) |
Wojtek, dzięki za uwagi.
Niestety tak musi zostać, ze względu na to, że wypadają dni wolne od pracy, a w niektórych miejscach wolne są tylko niektóre godziny (chodzi o rezerwacje). W tej chwili mam już wszystko policzone i tam gdzie to konieczne zrobione rezerwacje. Niektóre dni są na luzie inne bardziej napięte. Reasumując problemem jest czas... Jeśli chodzi o zaproszenie, będę pamiętał. Możliwe, że coś się zmieni i wpadniemy. Dzięki |
sugestie :
w Dniu IV - po zamku w Mosznej można by zajrzeć na Górę św. Anny,ciekawy kościół raczej zawsze udostępniony pielgrzymom(nie pamiętam w którym roku,ale odwiedził go nasz Papież),poniżej jego,na terenie groty w sierpniu jest organizowana msza dla motocyklistów, przy fajnej pogodzie niezły widok na spory kawał Opolszczyzny,- ale wiem że będzie ograniczał Cię czas w Dniu VI - dodałbym jeszcze Pilicę - jest nieopodal, ale oczywiście to tylko propozycje, nie wiem jak z godzinami otwarcia, rezerwacjami itd. gdybyś potrzebował porady w rejonie Tarnowskie Góry - Radzionków - wal śmiało !!!!! udanego wypoczynku !!! |
1 Załącznik(ów)
Dzięki Andrzej, zaraz obczaję te miejscówki.
Szukałem Góry Św. Anny i trafiłem na taką fotkę: Załącznik 30157 Dobre klimaty (luty 1979 :D ) |
Chciałem bardzo gorąco podziękować wszystkim za pomoc przy wyborze ciekawych miejsc :Thumbs_Up:
Zgodnie z obietnicą przygotuję podsumowanie i pochwalę się fotkami. Niestety chwilowo jestem całkowicie zawalony pracą i praktycznie nie pojawiam się no Forum :( Myślę, że dopiero w lipcu uda mi się do tego usiąść. |
37 Załącznik(ów)
Zajęło mi to trochę więcej czasu niż planowałem ale w końcu są foty :)
Majówka już blisko, więc może ktoś skorzysta. Zachęcam do podziwiania atrakcji południa: Dzień I
Dzień III
Bieszczady - łażenie :) Załącznik 39532 Załącznik 39533 Załącznik 39534 Załącznik 39535 Na koniec wrzucam kilka zdjęć "różnych". Załącznik 39536 Załącznik 39537 Załącznik 39538 No i szuterki. Osobówką też się da ;) Załącznik 39539 Załącznik 39540 Załącznik 39541 Załącznik 39542 |
powiem tylko tak - zmień auto na 4x4 bo ten nissanek długo nie pociągnie ;)
|
Cytat:
tyle postów jest o subaru na forum ;) Poncki,fotki fajowe i widze śniadanie miszczów ;) Napisz coś więcej o zapaleńcu na MZcie |
Poncki rewelacja!!!!
|
Fajna wycieczka Poncki.
Wiele z tych zabytków miałeś szczęście obejrzeć, ponieważ zostały zbudowane po niemiecku ,czyli solidnie :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |