![]() |
Cytat:
|
|
wyczesany dźwięk :) sam czaiłem się na ten komin :mur:
|
Kupa huku , wyższych tonow sporo więcej niz np w leonie czyli sporo głośniej.
Ale jak ktoś lubi.... dobijać bembenki w uszach . |
Na dobrą sprawę to fajnie było by mieć dwa wydechy albo i trzy :) Cichy na trasę, głośniejszy na szutry :) ot tak żeby poudawać rejli style ;)
|
Miałem Motada, zmieniłem na oryginał i teraz w trasie jest przyjemność z jazdy. Po prostu jest cisza w porównaniu do akcesoryjnego.
|
W ramach małego offtopu. Może ktoś czyta albo zna. Widziałem/słyszałem w niedziele czarną RD07a koło Sandomierza. Ciekaw jestem co to za wydech bo dla mnie dźwięk był super.:drif:
|
Ja mam motada i fakt, ze nie robie przelotow dziennych wiecej niz 300 i spoko daje rade. Chociaz dwa dni pod rzad juz gorzej. Dlatego zostawilem serie :-) W razie czego 3 sruby i jest seria :-)
|
Nie wiem jak Wy to robicie, ale ja na Motadzie jeżdżę cały czas i nic mnie nie boli. Mam tylko pierwszy dbkiler i jest idealnie. Nie drze japy za bardzo, a słychać, że jadę. Dziewczyna też nie narzeka jak ze mną jeździ. ;) Prędzej mnie łeb boli od długiej jazdy w kasku krosowym i goglach przy wietrze, niż od wydechu. :rolleyes:
W KTMie mam Leo, ten się dopiero drze jak wściekły i też nie mam problemu na przelotach. PS. słuch mam dobry. ;) Widocznie każdy lubi co innego... |
Lekarze twierdzą że to nie sam hałas wykańcza słuch a wibracje powstające w wydechu
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |